Sevginar Sali

Sürpriz...


Tabi ki bir etki ve yankı bekliyordum da bu kadarı sürpriz. Haftanın ikinci gününe bir itirafla başlamak da farz oldu. Bulut Banazılı’dan ve AK Parti İlçe Başkan Adaylığından, siyasi hedeflerine duyulan ilgi ve sunulan destekten söz ediyorum. Ne bu kadar yankı uyandıracağını ne de destek bulacağını tahmin etmemiştim doğrusu.
Silivri’deki kamuoyu yapıcıları, teşkilatın önemli, kilit isimlerine yönelik ziyaretlerinin bir kısmında Banazılı’nın yolu Hürhaber’e de son söyleşimizden önce birkaç defa düştü. Belki kişilik olarak tam tanımadığım için hep bir "Nasıl olur?” sorusu her defasında aklımı kurcalamaya devam etti.
Halen daha ortadan tümüyle kalkmış değil ama yeni bir isimle değişik sinerji oluşturulduğu aşikar. Biz teşkilat ile bağlarını kurmaya çalışırken, o parti tabanının dışında kendi çevresinden aldığı destekle dikkat çekti.
Banazılı’yı umutlandıran isimlerden biri olmak istemem. Aksine kimsenin söylemediklerini yüzüne onun açık sözlülüğüyle telaffuz edenlerden olmayı eğlerim.
Metin Karakaş taraftarları bir yanda, Tamer Şişman’ın girişimleri diğer yönde… Hüseyin Turan gerçeğini de ekleyin üzerine, Ahmet Yağcıoğlu’na kadar uzanmaz mevzu fikrimce… Rıfat Kutlu’nun başını yakmak için ise vakit çok erken…
AK Parti ve CHP’de yaşanan Genel Merkez eksenli değişim süreci tamamlandıktan sonra pek çok konuyu yerel ile ilgili daha rahat konuşup, öngöreceğimizi düşünüyorum.
Herkes elinden geleni yaparak, nihai kararı bekleyecek…

KAVAKLI’DA ELEKTRİK KESİNTİSİ
Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, bakım onarım sebebiyle bugün 19.08.2014-Salı günü, 09.00-17.0009.00-17.00 saatleri arasında Kavaklı Mahallesi, Kavaklı Caddesi, Fulya Caddesi, Hayati Sokak, Siyahgül Sokak, Özkan Sokak, Güzel Sokak, Akik Sokak, Yunus Emre Sokak, Regaip Sokak, Yiğit Sokak, Olgun Sokak, Tunca Sokak, Güleryüz Sokak
20.08.2014-Çarşamba günü 09.00-17.0009.00-17.00 saatleri arasında Kavaklı Mahallesi, Fulya Caddesi, Hayati Sokak, Siyahgül Sokak, Özkan Sokak, Güzel Sokak, Akik Sokak, Yunus Emre Sokak, Regaip Sokak, Yiğit Sokak, Olgun Sokak, Tunca Sokak, Güleryüz Sokak’ta elektrik kesintisi uygulanacak.

YORUM YAP