GÜNCEL

Diğer

    Silivri'de Sokak Hayvanları İçin Eylem: 'Kanlı Yasaya Hayır'

    Silivri Demokrasi Platformu, Kanlı Yasaya hayır demek üzere 26- 27 Temmuz saat 21.00’da Silivri Atatürk anıtı Meydanı’nda yapılacak olan basın açıklaması ve oturma eylemine davette bulundu.

    Tarihi binanın inşaat çalışmalarını inceledi

    Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, İstanbul Valiliği ve Silivri Belediyesi işbirliğiyle yürütülen Belediye tarihi binasının restorasyon çalışmalarını inceledi.

    Silivri Cemevi’nin eksikleri tamamlanacak

    Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, İBB’nin desteğiyle Silivri Cemevi'mizde kullanım fonksiyonları anlamında eksiklikleri bulunan alanların tamamlanması için çalışmalara başladıklarını duyurdu.

    Kaymakamlık Lojmanı Projesi ilerliyor

    Kaymakamlık Lojmanı inşaat çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, çalışmaların hızla ilerlediğini duyurdu.

    Işıköndeş’ten İBB Üniversite Tercih Danışmanlık Merkezi’ne ziyaret

    CHP'li Meclis Üyesi Sibel Aydın Işıköndeş, İBB Üniversite Tercih Danışmanlık ve Rehberlik Merkezi'ni ziyaret etti.

    Başkan Balcıoğlu bağışçı Başıbüyük’ü ağırladı

    Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, İBB tarafından Gümüşyaka Mahallesi’ne kazandırılan Yuvam İstanbul Kreşinin arsasını bağışlayan Ömer Başıbüyük ve eşini makamında ağırladı.

    Selimpaşa’daki çalışmaları inceledi

    Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Selimpaşa Mahallesi’nde yürütülen çalışmaların yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

    Silivri Devlet Hastanesi’nden basın açıklaması

    Silivri Devlet Hastanesi, son günlerde gündemde yer alan bazı haber ve paylaşımlar üzerine bir basın açıklaması yapma gereği duydu. Hastane yönetimi, hastane personeli hakkında yapılan iddiaların incelenmesi sürecinde adli ve idari prosedürleri takip ederek gerekli güvenlik önlemlerini aldıklarını belirtti.

    Yeni kreş binasında incelemelerde bulundu

    Başkan Bora Balcıoğlu, Mimarsinan Mahallesi’nde hazırlıkları devam eden yeni kreş binasında incelemelerde bulundu.