SPOR

Diğer

    Gazitepe direndi ama olmadı 2-0

    TFF İstanbul Amatör 1. Küme 1. Grupta oynanan maçta Akalanspor, zorlu deplasmanda Gazitepe’yi 2-0 mağlup ederek evine 3 puanla döndü.

    Adıyaman’ın acısı Silivri’ye hafif geldi 7-0

    TFF 3. Lig 2. Grupta oynanan maçta Silivrispor deplasmanda Adıyaman FK’yi 7-0 mağlup ederek gol yağdırdı.

    Sinop liderlik koltuğunda 2-1

    TFF Nesine 3. Lig 3. Grup’ta şampiyonluk için mücadele eden Küçükçekmece Sinopspor 7.Hafta kendi sahasında misafir ağırladığı Osmaniyespor FK yı 2-1 mağlup ederek bir hafta sonra yeniden liderlik koltuğuna oturdu.

    Gazitepe Tanju Gemici’yi kaptı

    Geçtiğimiz sezon Fenerköy forması altında iyi maçlar çıkaran genç sol kanat oyuncusu Tanju Gemici Gazitepespor ile anlaşma sağladı.

    Tera Elektrik’ten Gümüşyaka’ya tam destek

    TFF İstanbul Amatör 2. Küme ekiplerinden Gümüşyakaspor’a yeni sezon öncesi bir destek de Tera Elektrik firmasından geldi.

    Karasu, Hedef bir üst lige çıkmak

    Selimpaşaspor Basın Sözcüsü Ege Karasu bu yıl 40. Kuruluş yıldönümlerini kutladıklarını, hedeflerinin Silivri’nin eksik olan Süper Amatör Kümede bir takım olarak temsil etmek olduğunu söyledi.

    Yadigar Ural isyan etti

    Silivri’nin köklü kulüplerinden Alipaşaspor’da Kulüp Başkanı Yadigar Ural açtı ağzını yumdu gözünü.

    Alibeyspor’da Batuhan sezonu kapattı

    Alibeyspor’da büyük üzüntü. Yeşil kırmızılıların Selimpaşa maçında ayağı kırılan kaptan Batuhan Süran’ın sezonu kapattığı bildirildi.

    Selimpaşa’nın yağmurluk sponsoru Yazıcı Yapı

    TFF İstanbul Amatör 1. Küme ekiplerinden Selimpaşaspor, yeni sezona güçlü bir başlangıç yapmaya hazırlanıyor. Bu yıl, Yazıcı Yapı’nın yağmurluk sponsorluğuyla sahaya çıkacak olan Silivri temsilcisi, takımın dış görünümünü yenileyerek motivasyonunu artırmayı hedefliyor.