Sevginar Sali

Silivrispor...

Hep Engin mi siyasetçilere çatacak, biraz da biz onun gündem belirleyen konuklarına sataşalım : )
Birçok kulübümüz var ama Silivrispor başka… Başarılarıyla da başarısızlıklarıyla da hissettirdikleri çok farklı ve de derinden…
Kulübün manevi değeri kadar içinde esen rüzgârlar da mevzu bahis tabi…
1 Nisan'da Silivrispor'un Dayanışma ve Yardımlaşma Yemeği var. Bu kulüp ile ilgili gidişatı belirleyecek, bir de ardından gelecek olanlar söz konusu.
Haziran'daki kongreye mi, öncesine mi artık hummalı bir kulis faaliyeti başladı. Eskiler, yeni talipler görev aşklarını ilan etmeye hazır.
Kulübün sportif faaliyet ve bu yönde taşıdığı anlamla iş bitseydi yine sıkıntı olmazdı da (en azından daha az olurdu); siyasi açıdan ifade ettiği kullanma potansiyeli kaderine yön verenleri ciddi ölçüde etkiliyor.
Kapsamlı, yüksek rakamların telaffuz edildiği bir mali yönetim de söz konusu tabi.
Silivrispor'da hareketlilik ligin bitimiyle daha da hızlanacak muhtemelen. İlgilenenlerin saf ve stratejilerini doğru belirlemesinde yarar var. Denge durumuna ciddi bir ayar gerektiği ve yapılmadan da taşların yerine oturmayacağı malum.
Silivrispor'u yönetecek kişi futboldan mı, mali işlerden mi daha çok anlamalı derseniz bence ikincisi... İki konunun da yakınından geçmiyorsa vay o zaman bizim göz bebeğimiz kulübe. ‘Kenardan konuşmak kolay' diyebilirsiniz. İçinde yönetemeyecekse insan kenardan akıl versin daha iyi bence! Saha ve mali konulardaki başarısızlıklar telafi edilir de kaybolan itibarı geri getirmek çok daha zor olur. Bugünkü sıkıntılar hususunda genelin aksine ben bir kişiyi sorumlu tutamayacağım; özür dilerim. Bu yapı içinde yanlışlara rağmen kalmak, zamanında yanlış gidişata karşı çıkmamak; sorumluluk demek. Bundan sonra aynı hatalar yapılmaz inşallah... Ve de izin verilenlerin, mani olunamayanların yanlışların telafisi mümkün olur inşallah...

BALCIOĞLU VEKİL
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar dün itibariyle Pazartesi gününe kadar izne ayrıldı. Yerine Belediye Başkanlığına Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu vekâlet edecek.

BENİ KİM MUTSUZ EDİYOR?
Kendinizi ne zaman mutsuz hissedecek olursanız hemen gözlerinizi kapayın bu mutsuzluğun nereden gelmekte olduğunu bulmaya çalışın ve her seferinde göreceksiniz ki, sahte merkeziniz başka biriyle çatışmakta.
*Siz bir şey umdunuz
ve gerçekleşmedi.
*Siz bir şey beklediniz
ve tam tersi oldu.
Egonuz sarsıldı, mutsuzsunuz.
Ne zaman mutsuz olursanız, neden olduğunu bulmaya çalışın. Sebepler sizin dışınızda değil. Temel neden içinizdedir – ama siz her zaman dışarı bakarsınız, her zaman sorarsınız: Beni kim mutsuz ediyor? Benim kızgınlığımın sebebi kim? Beni kim hayata küstürüyor? Ve dışarı bakarsanız göremezsiniz. Sadece gözlerinizi kapayın ve her seferinde içe bakın. Tüm mutsuzluğunuzun, kızgınlığınızın, can sıkıntınızın kaynağı sizde, egonuzda gizli. Ve kaynağı bulursanız, onun ötesine geçmeniz kolaylaşacaktır…
OSHO

YORUM YAP