XXXXX

Silivrispor Başarısı

Silivrispor dün Gazi Mahallesi’nde Halide Edip Adıvar ile yükselme grubu 2. Maçını büyük bir heyecan içinde tamamladı. İlk yarıyı 1-0 mağlup kapatan temsilcimiz ikinci yarıda attığı 4 golle taraftarının yüzünü güldürdü.
Silivrispor’un başarısı tüm Silivrilileri mutlu ederken, bu duyguyu borçlu olduğumuz kulüp yönetimi, sporcular ve taraftarları tebrik etme gereği hissettim. Her yapıda kaçınılmaz olan krizlerin yanı sıra çözümleri de kendi içinde sağlayan kurumlarda başarı sağlam temellere oturtulur.
Sahada top koşturan sporcuların emeği, teknik direktörün doğru yönlendirmesi kadar bu sürecin sağlıklı şekilde gerçekleşmesi takımın iyi bir mücadele ortaya koyması adına tüm ayrıntıları düşünen kulüp yönetimi üstlendikleri görevleri layığı ile yerine getiriyor.
Parçaları tek başına ele aldığınızda bütün adına tamam anlamıyla bir başarıdan söz edemezken, bütünlük içinde alınan her mesafe emek sarf eden herkes için istenilen sonuçtur, çabalarının karşılığıdır.
Silivrispor yönetimi sporcularına ihtiyaç duydukları güven ve sağlıklı çalışma koşullarını sunmasa yine de başarı yerine başka şeylerden söz etmek zorunda kalırdık. Bunun için yönetimin katkısını ayrı bir yerde değerlendirme zorunluluğu hissediyorum. Taraftarlarınızın, sporcularınızın ve Silivri’nin size güvendiği kadar çalışmalarınızı önemsemeyi sürdürün. Başarınızın nasıl pekiştiğine hep birlikte şahit oluruz.
Tebrikler!
Devamı 08 Şubat 2011 tarihli Hürhaber Gazetesi'nde

YORUM YAP