EĞİTİM

Diğer

    İbrahim Yirik Lisesi İstanbul 2’ncisi oldu

    İbrahim Yirik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi takımı, katıldığı “Türkiye Geneli Sağlıkçılar Yarışıyor” Mesleki Bilgi Yarışması’nda İstanbul 2’ncisi oldu.

    “Atatürk’ün bağımsızlık ateşi tüm yurdu aydınlattı”

    Gazi İmam Hatip Ortaokulu öğrenci ve öğretmenleri, “Büyük Önder Atatürk'ün Anadolu'da yaktığı bağımsızlık ışığı, 23 Nisan 1920’de Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılmasıyla tüm yurdu aydınlatmıştır” dedi.

    Nice 23 Nisan’lara…

    İBB Abdülezel Paşa İlk ve Ortaokulu öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

    Atina Büyükelçimiz Erciyes’in misafiri oldular

    Robotik Yarışması için Atina’da olan Silivri Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri, Atina Büyükelçimiz Çağatay Erciyes tarafından ağırlandı.

    Çağrıbey Ortaokulu’nda 23 Nisan

    Çağrıbey Ortaokulu öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayarak, Ata’mızı saygı, sevgi ve minnetle andı.

    Ertuğrul Gazi’de bayram sevinci

    23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Ertuğrul Gazi Ortaokulu öğrencileri de coşku, gurur ve mutluluk içinde gösteriler eşliğinde kutladı.

    Odak Koleji’nde coşku dolu 23 Nisan

    Odak Koleji öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı renkli gösteriler eşliğinde coşku içinde kutladı.

    Masa Tenisinde İl Üçüncüsü oldular

    Toki Cumhuriyet Anadolu Lisesi Kıztakımı, İstanbul Valiliği Petrol Ofisi Okul Spor Kulüpleri Ligi Liseler Arası Masa Tenisi Müsabakaları’nda il 3’üncü oldu.

    Haliç Üniversitesi’nde AYT provası

    Silivri Belediyesi Eğitim Akademisi öğrencileri, Haliç Üniversitesi’nde AYT provası yaptı.