POLİTİKA

Diğer

    CHP’de seçim zirvesi

    CHP saflarında uzun zamandır beklenen birlik görüntüsü partinin önde gelen isimlerinin buluşması ile geldi.

    “Girilmedik sokak, çalınmadık kapı bırakmayacağız”

    CHP Silivri İlçe Kadın Kolları, yerel seçim çalışmalarını hafta sonu da köylerde sürdürdü.

    Esnafların sıkıntı ve beklentilerini dinliyor

    AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Celalettin Yazıcı, 2024 yerel seçim çalışmaları kapsamında esnafları ziyaret ederek görüşlerini alıyor, sıkıntı ve yeni döneme dair beklentilerini dinliyor.

    CHP Hukuk Komisyonu sahada

    Cumhuriyet Halk Partisi Hukuk Komisyonu, ilçemiz avukatlarına Belediye Başkan Adayları Bora Balcıoğlu’nun selamlarını ileterek yerel seçimlerde destek istiyor.

    Yılmaz: Seymen’e bölgenin en büyük sosyal tesisi yapılacak

    Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz köy ziyaretleri kapsamında, Seymen Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlarla bir araya geldi. Toplantıda konuşan Başkan Yılmaz, “Bölgenin en büyük ve en modern sağlık, spor, eğitim ve konaklama tesislerini hayata geçireceğiz” dedi. Yılmaz, çiftçiyi hayvancıyı desteklemeye devam edeceklerini söyledi.

    Balcıoğlu: Sorunlarınızı en iyi ben anlarım

    Cumhuriyet Halk Partisi'nin Silivri Belediye Başkan adayı Bora Balcıoğlu, kampanyasının kritik dönemecinde Kurfallı'nın vatandaşları ile buluştu. Etkinliğe, Belediye Meclisi adaylarının yanı sıra mahalle halkı katılım göstererek Balcıoğlu'na destek verdi.

    Bekirli'de Balcıoğlu coşkusu

    Silivri seçim atmosferiyle hareketlenmeye devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi'nin Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, kampanyası kapsamında Bekirli Mahallesi'nde bir miting gerçekleştirdi. Belediye Meclis Üyesi adaylarının da katıldığı mitinge, mahalle sakinleri Balcıoğlu'nu desteklemek için katılım gösterdi.

    Balcıoğlu'ndan Büyükçavuşlu'ya ziyaret

    Cumhuriyet Halk Partisi'nin Silivri Belediye Başkan adayı, seçim kampanyası kapsamında Büyükçavuşlu’da mahalle esnafı, kıraathaneler ve iş yerlerini ziyaret etti. Bora Balcıoğlu, bu ziyaretlerle hemşerileriyle yakından ilgilendi ve bölgenin sorunlarını birinci ağızdan dinledi.

    “Biz bir yola çıktık mı geri durmayız, gaza basar Tam Yol İleri deriz”

    Akörenlilere seslenen CHP Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, “Biz bir yola çıktık mı geri durmayız, gaza basar Tam Yol İleri deriz” dedi.