POLİTİKA

Diğer

    Başkan Balcıoğlu: Kısır kavgaları önemsemeyin

    CHP Silivri İlçe Başkanlığının 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde görev almış sandık görevlilerine yönelik düzenlediği programda konuşan Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, “Bırakın parti içindeki kısır tartışmaları, bizim bunlarla kaybedecek tek bir dakikamız dahi yok. Önemsemeyin bu kısır kavgaları, bizim işimiz gücümüz Silivri, bizim işimiz gücümüz genelde iktidar kavgası olmalı. Cumhuriyet Halk Partisi olarak, bu ülkenin her köşesinde, her karış toprağında Atatürk'ün izinde yürüyeceğiz ve Cumhuriyetimizi daha da ileriye taşıyacağız” çağrısında bulundu.

    İbrahim Kömür ve Doruk Bulut arasında gerilim

    CHP Silivri İlçe Başkanlığının hafta sonu düzenlediği Teşekkür Yemeği tartışma yarattı. Konuyla ilgili CHP İlçe Başkanı İbrahim Kömür ve Doruk Bulut arasındaki gerginlik sosyal medya üzerinden kamuoyuna yansıdı.

    CHP Silivri İlçe Başkanlığı’nda Bayramlaşma

    Kurban Bayramı’nın ikinci gününde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Silivri İlçe Başkanlığı’nda bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

    İbrahim Kömür: Partimizin Silivri tarihindeki en yüksek oyunu aldık

    “Başarının arkasında Cumhuriyet Halk Partisi’nin yorulmak bilmeyen yürekli neferleri var, sizler varsınız” diyerek Örgüt Toplantısının açılışında partililere seslenen İlçe Başkanı İbrahim Kömür, “31 Mart 2024 yerel seçimlerinde en yakın rakibimize 16.205 oy fark atarak partimizin Silivri tarihindeki en yüksek oyunu hep birlikte aldık. Silivri Belediye Meclisi’ne tam 21 meclis üyesi göndererek rekor sayıda bir meclis grubunu sağladık. Bunu da hiçbir beklenti gözetmeksizin sandıklara sahip çıkan tüm demokrasi kahramanları, okullardaki sandıklara, seçim kurulunda görevlendirilen avukatlar, bilişim sorumlularını oluşturan sandık kurulumuza, gece gündüz uyumadan emek veren arkadaşlarımıza borçluyuz” dedi.

    Özgür Çelik: 31 Mart sonuç değil, yepyeni başlangıçtır

    Silivri örgütü ile buluşmasında CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, “Bugün aslında bir yönüyle hem bir seçim sonrası toplantısını konuşuyoruz ama aynı zamanda da yeni bir başlangıcı. Silivri'yi yeniden kazandık, İstanbul'u yeniden kazandık, Türkiye'de birinci parti olduk ama 31 Mart bizim için bir sonuç değil, yepyeni bir başlangıçtır” şeklinde konuştu.

    Berker Esen: Balcıoğlu’na destek olacağız

    “Belediye Başkanımız Bora Balcıoğlu'na sonuna kadar destek olacağız” diyen Esen, “Onun başarılı bir yerel yöneticilik yapması için hep beraber taşın altına elimizi değil, gövdemizi koyacağız. Eleştirilerimizi kendi iç kurullarımızda yapacağız, eksiklik varsa birbirimizi uyaracağız ama asla partimizi ve başkanlarımızı kamuoyu önünde tartışmayacağız. Bütün sorunları kendi içimizde konuşup çözmek durumundayız. Çünkü bu parti iktidara yürüyor” şeklinde konuştu.

    “Seçimi kazanmamıza diğer partiler de sevindi”

    CHP’nin örgüt toplantısında konuşan Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, “31 Mart yerel seçimlerinde elde ettiğimiz bu başarı, sadece bir başlangıçtır” derken, “Partili partisiz herkesten güzel tebrik ve teşekkür ziyaretlerimiz devam ediyor, hiç şikayetçi değiliz, devam edecek. Ben şunu bir kez daha gördüm, bizim seçimi kazanmamıza inanın diğer partiler de sevinmiş durumda. Bu, bizim sorumluluğumuzu daha da artırıyor. Daha kararlı, mütevazı bir şekilde hizmet etme yolculuğumuz olduğunu hiç unutmuyoruz” şeklinde konuştu.

    AK Partililer seçim noktasını ziyaret etti

    AK Parti Silivri İlçe Başkanı Ekrem Pamuk'tan Bulgaristan seçim noktasına ziyaret.

    Sultan Aşkın: Yasal gerekçe kamuflaj

    İBB’nin Haziran meclisinde konuşan MHP Meclis Üyesi ve Silivri Belediyesi MHP Grup Sözcüsü Sultan Aşkın, Silivri Belediyesi Başkanı Bora Balcıoğlu’nu eleştirerek, yıkım kararlarına yasal mevzuatı kamuflaj olarak kullanmayı bırakmaya ve Silivri’deki kadınların rahatça denize girebilecekleri bir alanı ivedilikle hayata geçirmeye davet etti.