POLİTİKA

Diğer

    Sezer: Halkımızın takdirine saygı duyuyoruz

    İYİ Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Bihter Akbaş Sezer yazılı açıklama yaptı.

    Kutlu: Umarım seçmenin verdiği mesajlar doğru değerlendirilir

    31 Mart yerel seçim yarışının sürpriz isimlerinden ve Silivri siyasetinin genç olmakla beraber son derece değerli isimlerinden Rıfat Kutlu, kısa bir değerlendirme yayınladı.

    Işıklar: Emanet şimdi Bora Balcıoğlu kardeşimde

    Silivri geçmiş dönem Belediye Başkanlarından Özcan Işıklar, Bora Balcıoğlu’nun seçilmesi ve CHP’nin ilçemizde yeniden iktidar olmasını şöyle değerlendirdi: “Şimdi emanet Bora Balcıoğlu kardeşimde. 2009’da başladığımız bu umudu daha da yeşertecek, geliştirecek. Kutluyor başarılar diliyorum.”

    Silivri’nin seçim profili

    31 Mart seçimlerinin Silivri’deki ezici galibi CHP’li İBB, İlçe Belediye Başkan ve meclisi olurken 26 bin’den fazla seçmenin sandığa gitmemesi, 5 bin’e yakın oyun geçersiz olması dikkat çekti.

    SİAD’tan yerel seçim açıklaması

    Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği üyeleri adına Başkan Hakan Kocabaş, 31 Mart Yerel Seçimlerine yönelik bir açıklama paylaştı.

    İYİ Parti’den seçim değerlendirmesi

    İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı Gökhan Ceylan, yazılı bir açıklama ile yerel seçim sürecini değerlendirdi.

    Devir teslimi Perşembe günü

    Silivri Belediyesinde devir teslim töreninin 4 Nisan Perşembe günü saat 14.00’da yapılacağı açıklandı.

    Kömür: Partimiz tarihi bir başarıya imza atmıştır

    CHP Silivri İlçe Başkanı İbrahim Kömür, “2024 yerel seçimleri ile birlikte ilçemizde ve ülke genelinde partimiz tarihi bir başarıya imza atmıştır. İlçemizde partimiz rekor oyla sandıklardan birinci çıkmıştır” diyerek sürecin aktörlerine tek tek teşekkür etti ve “Silivri’ye hizmette tam yol ileri!” mesajı verdi.

    İstanbul ve Silivri'de CHP'den çifte zafer

    CHP Silivri’de 31 Mart Yerel seçimlerinde tüm Türkiye’de olduğu üzere İBB, ilçe belediyesi ve mecliste tarihi bir seçmen desteği kaydetti.