VİDEO

Diğer

    Heykellerin sessizliğ sergisi açıldı

    Silivri Sanat Platformu tarafından düzenlenen “Heykellerin sessizliği” adlı Heykel Sergisine davetlisiniz. Gülcan Zırh, Hamdi Alben, Ömer Faruk Küçükkaya, Özdoğan Arifoğlu’nun eserlerinin yer aldığı sergi, 20-27 Eylül 2021 tarihleri ve 10.00-20.00 saatleri arasında ziyaret açık olacak.

    Dört Kişi Dört Farklı Bakış Karma Resim Sergisi

    Dört Kişi Dört Farklı Bakış Karma Resim Sergisi Oğuz Aral Sergi Salonu'nda açıldı. Sergi 28 Temmuz-3 Ağustos 2021 tarihlerinde saat 10.00-20.00 arasında ziyarete açık olacak.

    Oğuz Aral Sanat Galerisi’nde Geri Dönüşüm Sergisi açıldı

    Silivri Sanat Platformu tarafından, Silivri Belediyesi desteğiyle, bugün Oğuz Aral Sanat Galerisi’nde Geri Dönüşüm Sergisi açıldı. Hamdi Alben, Ömer Faruk Küçükkaya, Bahriye Güler, Gönül Uzun, Selahattin Candemir ve Yılmaz Elmaslı’nın eserlerinin yer aldığı sergi, saat 10.00-19.00 arasında 30 Haziran 2021 tarihine kadar açık kalacak.

    KAYA: OĞULLARIMIZIN KANI YERDE KALSIN İSTEMİYORUM

    Acılı baba Akın Kaya: Bir oğlumun öldüğü, bir oğlumun ölümle mücadele ettiği vahşeti kim yaşattıysa Allah’ından bulsun. Benim ilk andan itibaren tek bir isteğim vardı; o da adaletin yerini bulmasıydı. Devletimizin tüm birimlerinden Allah razı olsun. Soruşturmayı itinayla takip ettiler. Bir nebze de olsa içime su serptiler. Oğullarımın kanı yerde kalsın istemiyorum. Devletimizin ve kanunların tüm suçlulara hak ettikleri cezaları vereceğine güvenim ve itimadım tam. Bu olayın peşini ne ben, ne de devletimiz bırakmayacağına sonsuz inanıyor ve güveniyorum. Tanıyan tanımayan herkes bana ve eşime destek verdikleri için teşekkür ediyorum.

    Acılı annenin adalet feryadı

    Uğradığı saldırı sonucu hayatını kaybeden Mertcan Kaya ve aynı saldırıda ağır yaralanan Metehan Kaya için Silivri Adliyesi önünde aile ve avukatları bir basın açıklaması düzenledi. Emniyet ve adalet güçlerine teşekkür edilirken basın açıklamasında adalet çağrısına 'kısasa kısas' ile 'idam' cezası çağrıları da yapıldı. Şiddete özendiren yayınlar ile alakalı RÜTÜK de göreve çağırıldı...

    41 İlden 41 öğrenci İstiklal Marşı’mızı okudu

    İstiklal Marşı’mızın kabulünün 100. yılı dolayısıyla 41 ilden 41 öğrencinin İstiklal Marşı’nı okuduğu özel çalışmada İstanbul’u Çağrıbey Ortaokulu öğrencisi Nehir Yaren temsil etti.

    8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü sergisi

    Silivri Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla Sanat Parkı'nda özel sergi düzenlendi.

    Üreten Kadınların El Emekleri Sergisi açıldı

    Silivri Kent Konseyi Üreten Kadınlar Platformu tarafından düzenlenen Üreten Kadınların El Emekleri Sergisi açıldı. Hediyelik eşya alabilmenin yanı sıra İzmir depremzedelerine ve sokak hayvanlarına da katkıda bulunabileceğiniz sergiyi 15 Kasım 2020 tarihine kadar gezebilirsiniz.

    'Geçmişten Günümüze Biriktirdiklerimiz'

    Antikalar Sergisi Silivri Sanat Galerisi'nde açıldı.