SPOR

Diğer

    Sinop’ta Gündoğdu devri kapandı

    TFF 3. Lig ekiplerinden K.Çekmece Sinopspor’da teknik direktör Galip Gündoğdu’nun sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.

    Kavaklı Murat’ına erdi 3-1

    İstanbul Amatör 2. Küme 1. Grupta oynanan maçta Kavaklıspor Seymenköy’ü 3-1 mağlup ederek sezona 3 puanla başlayan taraf oldu.

    Gökçe, Sonuna kadar arkalarındayız

    Çatalcaspor Kulüp Başkanı Hasan Gökçe Ordu 1967 önünde alınan 2-0’lık galibiyetin ardından yaptığı açıklamada teknik heyete ve futbolculara güvendiğini söyledi.

    Tepecik’e evinde soğuk duş 0-5

    TFF 3. Lig 3. Grupta zirve yarışını yakından ilgilendiren maçta son iki haftayı kazanarak gelen B.Çekmece Tepecikspor kendi sahasında ve seyircisi önünde mutlak 3 puan için çıktığı maçta Erbaa önünde 5-0 mağlup olurken beklentilerden de uzakta kaldı.

    Beycilerli gençlerden Kamiloba’ya fren 1-1

    İstanbul Amatör 2. Küme 2. Grupta oynanan sezonun açılış maçında Beyciler ile Kamiloba kozlarını paylaştı.

    Beylikdüzü Demir, Nakkaşa’a takılmadı 2-1

    İstanbul Amatör 2. Küme 3. Grupta nefesleri kesen maçta Beylikdüzü Demir kendi sahasında ve seyircisi önünde Öznakkaş’ı 2-1 mağlup ederek sezona 3 puanla başlayan taraf oldu.

    Mimarsinan’da keyifler yerinde 5-1

    İstanbul Amatör 2. Küme 3. Grupta oynanan maçta Silivri Mimarsinan deplasmanda 1-0 yenik duruma düştüğü maçta etkili bir oyunla Tepecik Anadolu’yu 5-1 mağlup ederek sezona muhteşem bir başlangıç yaptı.

    Nefes kesen maç Çanta’nın 5-2

    İstanbul Amatör 2. Küme 3. Grupta Silivri temsilcisi Çantaköy ile Çatalca temsilcisi Yalıköy’ü karşı karşıya getiren maçta gülen taraf Silivri temsilcisi oldu: 5-2.

    Kabakça ikinci yarıda 2-1

    İstanbul Amatör 2. Küme 1.Grupta sezonun açılış haftasında Kabakçaspor ev sahibi olarak çıktığı maçta Prestij Atletik’i 2-1 mağlup ederek sezona 3 puanla başladı.