SPOR

Diğer

    Finale yükseldiler

    Büyük Kılıçlı Ortaokulu öğrencileri, il düzeyinde Masa Tenisi Yıldız Erkekler kategorisinde finale yükseldi.

    Sessiz maçta Silivrispor haykırdı 2-0

    TFF 3. Lig 3. Grupta zirve için mücadelede eden Silivrispor evinde oynadığı Bornova 1977 maçını Arda Yumurtacı’nın attığı iki golle 2-0 kazandı.

    Silivrispor’un gençlerinden mükemmel galibiyet 2-0

    TFF İstanbul U-13 liginde mücadele eden Silivrispor hafta sonu evinde misafir ettiği Arnavutköy Belediyespor’u 2-0 yenerek lige mükemmel bir başlangıç yapmış oldu.

    Kavaklıspor kaya gibi 3-0

    İstanbul Amatör 2. Küme 1. Grupta zirve yarışını yakından ilgilendiren maçta lider Kavaklıspor zorlu deplasmanda Prestij Atletik önünde 3-0 kazanarak sürprize izin vermedi. Maçta hat trick yapan Murat Köse Silivri temsilcisine 3 puanı getiren isim oldu.

    Gülsuyu devam Gümüşhane tamam 3-0

    SAL Klasman Ligi B Grubunda oynanan maçta Gülsuyu, İstanbul Gümüşhane’yi 3-0 gibi net bir skorla mağlup ederek Bölgesel Amatör Lige yükselme umutlarını son haftaya taşımış oldu.

    Sarıyer Yeni Mahalle’den altın puan 0-0

    Bölgesel Amatör Lig 1. Grupta oynanan maçta zirve mücadelesi veren Maltepe kendi sahasında ve seyircisi önünde Sarıyer Yeni Mahalle ile golsüz berabere kalarak şampiyonluk yarışına resmen havlu attı: 0-0.

    Sürenoğlu resmen Esenyurt’ta

    Altyapıda elde ettiği başarılarla yıllarca adından söz ettiren Yeşilesenyurtspor’dan bir takviye de altyapı teknik heyetine geldi.

    Güzelce U-13 Enterprise ile giyindi

    Güzelcespor U 13 takımının yeni sezon öncesi malzeme sponsoru Enterprise firması oldu.

    Kamiloba U-13’e yemek morali

    U 13 Liginde mücadele edecek olan Kamilobaspor yeni sezon öncesi yönetimin verdiği yemekte biraraya geldi.