Sevginar Sali

MHP için önemli süreç

İlçe Kongresinin ardından artık daha güler yüzlü bir MHP Başkanı görmeye başladık mı ne? Yoksa aile içi toplantı olduğu için çok kasma ihtiyacı hissetmedi Şenol Türkyılmaz. Dünkü kaynaşma etkinliğinin resimlerini incelerken dikkatimi çekti; bu kadar güler yüzlü bir ilçe başkanımız varmış da bugüne kadar nasıl fark etmedim : ) MHP, kongre gerginliğini üzerinden attı anlaşılan. Bununla birlikte kongrede rakip liste çıkartanları da MHP’den soğutmasa keşke güven tazeleyen başkan ve tazelenen yönetimi… MHP gerçekten çok güzel ve özel bir aile olduğunu kongrede hissettirdi, sonrasında bu imaja gölge düşürecek şeyler yapılmaz inşallah… Bu endişelerim yersiz ve siz yeterince hassasiyet gösteriyorsanız bu konuda ve ben günahınızı alıyorsam; peşinen özür dilerim.
Siyaset zor zanaat… Biliyorum çoğu zaman bizlerin böyle dışarıdan ahkam kesmesinin de çekilecek bir tarafı yok ama siz neyin, niçin söylendiğini bilecek kadar çok yaptığınız işi seviyorsunuz.

İTHAF OLUNUR…
CHP Belediye Meclis Üyesi Ünal Doğrul’un disiplin durumu hakkında bir bilgi aktarmıştım geçtiğimiz hafta. Ünal, "Cevap hakkımı kullanmak istiyorum” demiş ve yazmış; "Özcan Işıklar hem belediye başkanı hem ilçe başkanı. Reis vasfıyla da partiyi keyfince yönettiği ortaya alenen dökülmüştür. Reisin sahte gülüşü ve samimiyetsiz tavırlarını sevenlerin yeni yıl kutlamalarında tatlarını kaçırmamak ve baş başa bırakmak için makam odasına gitmedim. Leylalar Mecnunlar ile vuslat gidersinler…”
Doğrul işte : )
Makam odasında göremediğimiz Doğrul artık sosyal paylaşım sitelerinde de yok… Ama geleneksel dörtlü Olta buluşmasından bana mı artık daha çok Reis’e mi ithafen gelen poz bu : )))

RUKNETTİN USTAYA "HAYIR” DEMEK ZOR
Ruknettin Akgül ve ekip arkadaşları büyük bir hassasiyetle Kredi Kefalet Kooperatife seçimleri için destek arayışlarını sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta destek buluşmaları gerçekleştirdikleri iki önemli isimi size atardık. İlki Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Ercan Çalışkan ikincisi de Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer… Ruknettin Akgül sevilen bir isim, aynı şekilde güzel de bir ekip kurmuş; yani Usta’ya hayır demek çok zor görünüyor. Sedat Öpçin, 22 yıllık pozisyonunu korumak için ne yapıyor bilmiyorum. Üye listelerini rakibine vermediğine göre nokta atışı peşinde. E hadi hayırlısı…

Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlamalarını ileten herkese teşekkür ediyoruz. Hep biz başkalarının peşinde haber için koşturuyoruz ya insanların kutlama için bizim kapımıza gelmesine çok alışkın değiliz. Bunun için kutlama fırsatı bulamayan veya gelemeyenler lütfen dert etmesin; biz etmiyoruz çünkü. Gönüller bir olsun!
İyi haftalar inşallah her şey çok güzel olsun...

YORUM YAP