XXXXX

İyi ki doğduk...


53 sene önce bugün dünyaya gelmişim… "Gelmeseydin daha iyiydi…” ve "Geldiğin iyi olmuş” diyenler ve de bu duruma kayıtsız kalanların varlığını tartışacak halimiz yok sanıyorum.
Açıkçası ben daha ziyade ikinci kategoridekilerle alakadar oluyorum, onların ilgisiyle mutluyum.
Diğerleri pek ilgi ve meşguliyet alanıma girmiyor. Zaman ve yaşadıklarınız sizi seçici olmaya yönlendiriyor bir şekilde.
Elinizdekilerle yetinmeyi ve mutlu olmayı öğreniyorsunuz. Açıkçası yakın çevremdeki insanlar ve bana hissettirdiklerinden çok memnunum.
53 yıllık ömrümün her döneminde çok güzel anılar, insanlar, beceriler biriktirdiğimi görmek güzel.
Saat 13.30 gibi bir pasta keseceğim, üzerinde asla yaşımı yansıtmayan az sayıda mumu üfleyeceğim adet yerini bulsun diye…
Sevdiklerim ve sevenlerimin her zaman olduğu gibi başımın üstünde yeri var : )
MHP İlçe Başkanı Şenoğlu Türkyılmaz ile aynı gün doğmuşuz, Fatih Yaşar ve Yasin Elmaslı sizin de doğum günleriniz kutlu olsun; yeni yaşınızda çooook mutlu olun…
İyi ki doğduk : )

CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNİN OY AVCILIĞI

AK Parti meydanlarda, CHP’li kurmaylar köşe başlarında yeni seçmen kazanma telaşında. Seçimlere daha 5 ay var ama yarış çoktan başladı. Sokak seçim heyecanını yaşıyor. Söylemler, faaliyetler, anketörler 2014 yerel seçimlerine kilitlendi pek çok veri.
Mehmet Göksu’nun işi zor valla CHP’nin genç meclis üyeleri Doruk Bulut ve Melih Yıldız arasında sıkışmış vaziyette. Bu seçimde oyunu CHP’ye verir mi dersiniz?

HAYIRLI OLSUN
Vakıf Bank’ın başarılı müdiresi Hacer Kuleli’nin yerine Metin Dündar atandı. Kuleli’ye ve Dündar’a yeni görevlerinde başarılar diliyorum.

AHİLİK HAFTASI KUTLU OLSUN

Ahilik Haftası kutlamaları kapsamında bugün saat 11.00’de çelenk sunma töreni gerçekleştirilecek ardından öğretmenevinde ahilik pilavı ikramı var.
Tüm esnaflarımızın ahilik haftasını kutluyorum; bol kazançlı, bereketli satışlar diliyorum. Esnaflar Silivri’nin can damarı, yerel gazete olarak bizim için de çok büyük önem arz ettikleri aşikar. Onların refahı, mutluluk ve gelişimi bizlere de yansımakta işleri açık olsun!

YORUM YAP