XXXXX

Hayırlı Ramazanlar


Ramazan Ayı
bugün başlıyor. Herkesin orucunu Allah kabul etsin. Ramazan’ın siyasi etkilerine dönecek olursak, Silivri Belediyesi Çarşamba akşamı Sayalar ile iftar organizasyonlarına başlıyor, ay boyunca da mahallelerde halkla geçtiğimiz yıl olduğu gibi yerel yöneticiler bir araya gelecek.
Ramazan’da iftar organizasyonlarının yanı sıra Belediye konserler de düzenliyor; 13 Temmuz’da Çanta’da Nadide Sultan, 20 Temmuz’da Gümüşyaka Murat Dalkılıç ve 27 Temmuz’da Selimpaşa’da Selami Şahin konser verecek.

IŞIKLAR, ÇARŞAMBA’YA KADAR İZİNDE
Yoğun festival programının ardından Ramazan koşturması öncesinde Başkan Işıklar iki günlük izne ayrıldı. CHP Belediye Meclis Üyesi Rafet Keskin Çarşamba gününe kadar Başkanlığa vekâlet edecek isim oldu.

NİCE GÜZEL YAŞLARA ALEM’İN KRALI
Sevgili dostum Önder Selen’in doğum günü pastasını Star Life Spor Tesislerinde Adnan Yanko ve Bora Gencer ile birlikte kestik, hanımların eşliğinde. Halen Alem FM’in müzik direktörü ve menajerlik görevlerini yürüten bu delikanlı yaşı konusunda her ne kadar ser verip sır vermese de gönlünün gençliğini onu tanıyanlar çok iyi bilir.
Nice güzel yaşlara, sağlık, mutluluk ve başarıyla… Enerjin her daim bol, yüzündeki gülümseme eksik olmasın...

ALLAH DAYANMA GÜCÜ VERSİN
Yöre derneklerinin herkesin seçim arifesiyle bağdaştırdığı yoğunluğu gözde ve de bir o kadar güzide siyasetçilerimizi 2014 Mart’ından önce madden ve manen duvara dayadı, dayayacak…
Hafta sonları yaptıkları programlara yetişmek için harcanan efora bakınca, bizim bile başımız dönüyor. Tabi pikniklere katılmakla bitmeyecek mesele herkes farkında.
Bu yöre derneklerini kullanarak siyasete sıçrama yapmak isteyenlerin belirleyici etkisini mevkiiyle taçlandırma arzuları da gündeme gelmeye başlamıştır.
Her yörenin bir derneği olsa bile siyaset bunu kaldıracak durumda değilken, daha fazlasıyla ilgili beklentiyi kim nasıl karşılar, karşılayamazsa nasıl altından kalkar yerel seçim gündeminin enteresan gelişmeleri arasında olacak kuşkusuz.

MERAK UYANDIRDI
AK Parti İlçe Başkanı Metin Karakaş’ın, dün katıldığı İBB Meclis Toplantısı esnasında yaptığı "İBB Meclis Toplantısında Silivri’mizi ilgilendirecek önemli konular var. Özellikle Selimpaşa planlarında sürpriz olabilir” paylaşımı merak uyandırdı.
Mahallenin 1/5000’lik planları ile ilgili bölge halkının tepkilerini hatırlayınca ne kadar çok kişinin bu konuya ilgi göstereceği dana net anlaşılıyor. Kanal İstanbul projesi ile ilgili Ortaköy-Kavaklı-Selimpaşa güzergâh ihtimali ile ilgili gelişmeler de yakından izleniyor.

YORUM YAP