Alçi risk aldı, Balcıoğlu sözünü tuttu

Alçi risk aldı, Balcıoğlu sözünü tuttu

18.04.2024 11:03:03

Yeni Mahalle Muhtarı Yavuz Alçi'nin sürecinin başından siyasi risk şeklinde gelişen belediyeciliğe atılması, seçim zaferi ve Balcıoğlu'nun yol arkadaşına verdiği sözü tutması ile mutlu sona erişti.

2019 yerel seçimlerinde Silivri Belediye Başkan Aday Adaylığı ilk kez gündeme geldiğinden bu yana Bora Balcıoğlu ile yerel yönetim sürecinin belediye kısmına atılma karlılığı içindeki Yeni Mahallenin tecrübeli muhtarı Yavuz Alçi, 2024 yerel seçimleri öncesinde siyasi risk alarak önemli bir adım attı. Kontenjan adaylığı ile risk potansiyelini çoğaltan Alçi'ya karşı, seçim zaferinin ardından, iktidarında Başkan Yardımcılığı atamasıyla Balcıoğlu da siyaseten vermiş olduğu sözü yerine getirdi.
Başkan Yardımcısı Yavuz Alçi'ye, Muhtarlık İşleri Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü ve Veteriner İşleri Müdürlüğü birimleri bağlı olacak.
Sevginar Sali

  1. Mevlüt ALKAN Mevlüt ALKAN

    Tebrik ederim Hayırlı olsun. Silivri'mize Mega Projeler bekleriz...

  2. Rafet Keskin Rafet Keskin

    Engin tecrübesi ile Bora başkanımızın yükünü eksilteceğine ve görevini layıkıyla yerine getireceğine eminim. Başarılar diliyorum ..

  3. Aygul Aygul

    Oh oh basladılar 10 tane maas almaya

  4. Kamil Kamil

    Yavuz kardeşim bu görevi layıkıyla yapacağına eminim başarılar dilerim

YORUM YAP