Balcıoğlu: Silivri’mize hayırlı olsun

Balcıoğlu: Silivri’mize hayırlı olsun

17.04.2024 12:42:40

İBB'nin yeni dönemi ile ilgili duygularını paylaşan Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Silivri-Büyükçekmece-Çatalca Belediye Başkanları olarak iş birliği vurgusunda bulundu.

İBB'de yeni dönemin ilk toplantısına Silivri Belediye Başkanı olarak katılan Bora Balcıoğlu, temenni ve görüşlerini sosyal medya hesabından paylaştı.
BALCIOĞLU: SİLİVRİ'MİZE HAYIRLI OLSUN
İBB'nin yeni dönem Pazartesi günü gerçekleştirilen ilk toplantısına Silivri Belediye Başkanı olarak katılan Bora Balcıoğlu, “Yeni dönemin ilk İBB Meclis Toplantısı'nı gerçekleştirdik. Alınan kararların İstanbul'umuza ve Silivri'mize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” paylaşımında bulundu.
AKGÜN- BALCIOĞLU-GÜZEL DAYANIŞMASI
Balcıoğlu, meclis toplantısının ardından Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel ile birlikte Taksim Meydanı'nda günü ölümsüzleştirdiklerini şu ifadelerle aktardı: “İstanbul'un en batısında üç kardeş belediye olarak bölgemizin refahını arttırmak ve daha yaşanabilir bir yer haline getirmek uğruna işbirliğimizi ve dayanışmamızı arttırmak için kararlı bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz.
Birlikteliğimiz daim olsun.”
Sevginar Sali

  1. Omer Omer

    Evet oyu verdik icratini yapma zammı ozaman Silivri merobus şart

YORUM YAP