Yeni Mahalle’de tapu heyecanı

Yeni Mahalle (tapuda Alibey Mahallesi) Konutlar Bölgesi'nde Gazitepe Mahallesi'ne giden yolun sağ ve solunda 67 ve 69 ile 72 adanın bir kısmını kapsayan yaklaşık 800 dönüm alanda yapılan imar uygulaması sona ererek, arsa tapuları vatandaşlarımıza dağıtılmaya başladı. Söz konusu alanda kamuya; okul, cami, spor alanı, sosyal donatı alanları, yol ve yeşil alanlar olarak 375 dönüm alan ayrıldı. Yeni arsa tapularıyla imar ve ruhsat verilmeye başlanacak.
Söz konusu alan 4 kat konut alanı olup, emsal e=0,80'dir.
Vatandaşlarımıza hayırlı olsun.

IŞIKLAR'DAN FOX'A NEZAKET ZİYARETİ
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, geçtiğimiz hafta FOX Haber Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk ve FOX TV Ana Haber'in sevilen ismi Fatih Portakal ile kanal merkezinde bir araya geldi. Işıklar, FOX yetkililer ile yakından takip ettikleri Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezimiz TÜRAM'ı, Tarım Lisemizi, kentimizi ve gelecek projelerimizi konuştu.
Edinilen bilgiye Şentürk ve Portakal'ı Silivri'ye davet eden Işıklar, medya ustalarından yaptığı çalışmalar ile ilgi ziyaret esnasında, Tarım Bakanlığının kendisine yakıştırıldığı şekliyle de övgüler aldı.

BUGÜNÜMÜZÜ HARİKA YAPALIM...
Muhtasarlar, KDV'ler, primler ve bilumum ödemeler baskısında başladığımız yeni haftada Salı'ya biraz esneyerek girelim mi? Yoksa bu ay sonu geçmez : (
***
Belimin ağrısından da, midemdeki ekşimeden de yakınabilirim…
Ya da… Yaşıyor olduğum için sevinebilirim.
•Bugün, yaşamlarını yitirmiş arkadaşlarımı anımsayıp, yaslara bürünebilirim…
Ya da… Yeni arkadaşlar bulabilmek, yeni arkadaşlıklar kurabilmek için çevremi özenle incelerim.
•Bugün yine işe gitmek zorunda olduğum için kendi kendime söylenebilirim...
Ya da… İşsiz olmadığım için, yapabileceğim bir işim olduğu için sevinç çığlığı atabilirim.
•Bugün ev işi yapmak zorunda olduğum için üzülebilirim, söylenebilirim...
Ya da... Aklımı, ruhumu ve bedenimi, özetle tüm yaşamımı, çatısı altında barındırabileceğim, koruyabileceğim bir evim olduğu için sevinebilirim.
Getireceği ve götüreceği her şeyiyle günümün nasıl olacağı, bana bağlı. O şimdi karşımda, kendisine benim vereceğim biçimini bekliyor. Ben ise, buradayım ve bir heykeltıraş yeteneğiyle şimdi, ona biçimini vermeye hazırlanıyorum. Onun nasıl bir günüm olacağına ben karar vereceğim.
O halde neden harika bir gün yapmayayım ki bugünümü? Neden harika bir gün olmasın ki bugünüm? * Alıntı

YORUM YAP