XXXXX

Bayram geliyor...

Hayata hep bahane buluyoruz, suç atıyoruz ama hoşumuza gitmeyen gelişmelerin tek sorumlusu onun olmadığını da düşünmek gerekir.
Bayram geliyor ya şimdi aklımızda, harcamalar veya tatil dışında, kalan boşlukları yaptıklarımız, kırdığımız insanları, kızgınlıkla söylediğimiz kelimeler, içimizde büyüttüğümüz nefretleri de gözden geçirmek için kullansak mı acaba…
Affetmeye neden ve güç bulamayıp da içimizde büyüttüğümüz nefretlerin ağır yükünden kurtulsak mı… Sevip de söyleyemediğimiz, düşünüp de bir türlü aramaya, görmeye fırsat bulamadıklarımızı da sıkıştırın zihninizi meşgul eden ‘önemli' konular arasına… Çünkü zaman geliyor nam, şan, şöhret, mevki, makam, güç hatta hayat geçip gidiyor önünüzden ve geriye kalanlar arasında yüreğinizi ısıtacak şeylere yönelik arayış çok yoğun olabiliyor… Karşı çıktıklarımız ve onaylamadıklarımıza karşı mücadeleye ayırdığımız vakti, doğru ve sevdiklerimize ayırmaya sıra gelmedi mi?
Sakin kafayla hayatınızdaki öncelikleri düşünme fırsatını küçümsemeyin!

SİYASETİN MALZEMESİ KALABALIKLAR
Silivri Belediyesi'nin düzenlediği Değirmenköy iftar programına katılımın az olduğu duyumunu aldım. Kamuoyuna yansıyan bu resmin ardından durum ertesi akşam Gümüşyaka'da izdiham olup gelişti anlaşılan. Işıklar, Değirnköy'de konuşma dahi yapmazken, (bölge seçilmişlerine bayram piyangosu!) Gümüşyaka'da adeta coştu… Siyasetçiyi besleyen en önemli şey kalabalıklar! Onlar olunca kanatlanıp uçuyorlar…

TURAN ISINMA TURLARINI GEÇTİ
Ak Parti geçmiş dönem Belediye Başkanı Hüseyin Turan, siyaset sahnesindeki sessizliğini bozma konusunda kararlılığını gittikçe daha net hissettiriyor. Gündemi yakından izlemeye başlayan Turan, aday adaylığı niyetini kuşkuya yer bırakmayacak şekilde ortaya koymaya başladı. Ak Parti her daim aday adayı zenginliğini avantaja çevirmeyi rakiplerinden daha iyi başardı. Dıştaki rakiplerle mücadelenin zorlukları olsa da karşı tarafa yönelik insanın eli daha rahattır.
Oysa unutulmamalı ki parti içi yarış her zaman daha hassas dengeler üzerine kurulu olup, fazla dikkat gerektirmesiyle dikkat çeker. Ak Parti'nin 2004'teki başkan aday adaylarından ikisi şimdiden yeniden sahnede, hadi hayırlısı…
Tülay Kaynarca geçmişte ilçe başkanı olarak ağırlığını Turan'dan yana koyarken, milletvekili statüsünde de farklı bir tercih içinde olmayacağını hissettiriyor. "Tarafsızım” diyorsa da dışarından bakılınca terazisi hep Turan'dan yana gibi bir görüntü veriyor.


MİLLİ EĞİTİM BAKANI GELİYOR
Ak Parti Silivri İlçe Başkanlığı'nın İBB katkılarıyla gerçekleştirdiği açık hava iftar programı bu akşam Silivri Sahilinde devam edecek. İftara Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer'in katılması bekleniyor.

Herkese iyi bayramlar!

Sevdikleriniz ve sevenleriniz mutluluk ve huzur içinde yanınızda olsun!

YORUM YAP