XXXXX

Baldöktü Yeni Hayırlar İçin Harekette

Selimpaşa'ya 62 yataklı Gediatri Hastanesi ve Muratçeşme bölgesine çok amaçlı bir nikah salonu yapmaya söz veren Baldöktü, dün Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ile bir araya gelerek bu bağışlarının ayrıntılarını görüştü. Hangi yatırımın öncelikli olarak yapılması ile ilgili ihtiyaç hakkında Belediye Başkanından bilgi alan Baldöktü'nın Silivri'ye nikah salonu kazandırmak için en kısa sürede çalışmalara başlaması bekleniyor.
Bilindiği gibi konuyla ilgili Silivri Belediyesi de proje alternatifleri geliştirerek halkın seçimine sunmuştu.

AKP'DE KARAKAŞ DÖNEMİ
AKP Silivri'de bekleyiş uzadıkça gerginlik de arttı. Taraflar, safların daha net anlaşıldığı gerçeğini de göz ardı etmemek gerekir. Hüseyin Turan ilçe başkanlığı yarışını ilk terk eden olurken Tülay Kaynarca ile Metin Karakaş arasındakini de sürpriz olmayan bir şekilde Karakaş kazandı.
Karakaş'ın ilçe başkanlığına parti içinde muhalefet edenler olacaktır. Hangi isim atanırsa atansın belli bir muhalefet ile karşı karşıya kalması kaçınılmazdı zaten. Yerel seçimlerden bu yana AKP'nin teşkilat faaliyetleri adına oluşan kocaman boşluğu Metin Karakaş tek başına meclis grup sorumluluğu ile birlikte sırtlarken, kimse yükünü paylaşmaya yanaşmadı. Şimdi yetkiye ortak çıkmak çok adilce değil. Ama bu tür taleplerini öne sürenler olacaktır. İşin en enteresan kısmı da Karakaş'ın her koşulda sahip çıktığı Hüseyin Turan'ın il yönetimindeki etkinliğini Tülay Kaynarca'dan yana kullanması. İkili arasındaki fikir ayrılığının ayrıntılarına girmeyeceğim. Çünkü gelinen yol ayrımı son derece doğal ve mevcut koşullarda kaçınılmaz.
Karakaş'ın meclisteki etkinliğini sürdürmesi ve aynı ölçülerde iyi bir ilçe yönetimi sergilemesi için çok iyi bir ekip kurması gerekiyor. AKP'nin genel koordinatörlük görevini ilçe başkanlığı seçim konusu gündeme gelene kadar başarıyla yürüttü Karakaş, sonrasında biraz işlerin karıştığını kabul etmek gerekir. Konsantrasyonu bozuldu bence. Neyse toparlayabilir. Tabi ki bardağı boş tarafından görmeyi tercih edenlere göre toparlayamayabilir de. Ama kim ne derse desin Karakaş, geleceği gören bir siyasetçi. Yerel seçimlerin ardından il yönetimine girmesi ile ilgili teklifi ret ederken, medya ile ilgili yatırımlar yaparken, kimin yanında ne şekilde durması gerektiğini hesaplarken de Karakaş, bugünleri gördü. Bundan daha ilerisini ne kadar net seçebildi onu söylemek için zaman gerekiyor.

EMNİYET'İN YER TAHSİSİ
MART MECLİSİNDE GÜNDEMDE
Silivri İlçe Emniyeti’nin acil yer talebi ile ilgili süreçte sona gelindi. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, 80 ada ile ilgili 1/1000'lik planlar ile birlikte Emniyet'e yer tahsis sürecinin de Mart Ayı Belediye Meclis gündeminde değerlendirmeye alınacağını açıkladı. Yer tahsisinin ardından binanın yapılması ile ilgili devlet imkanlarının yetişemediği yerde görev hayırseverlerin yanı sıra tüm Silivri'ye düşecek.

İNSANI İNSAN YAPAN MEZİYETLERİ
DOĞRU KULLANMAK İÇİN,
HZ. ÖMER 10 ALTIN ÖĞÜT VERİYOR!
1. Günah ve harama düşme endişesiyle şüpheli şeylerden uzak durmadıkça aklın faydası olmaz
2. İlmin olmadıkça erdemin faydası olmaz.
3. Allah'a karşı alçak gönüllü bir duyarlılık sevgi ve ürperti duyguları taşımadıkça kurtulmanın faydası olmaz.
4. Adalet olmadıkça yönetimin faydası olmaz.
5. Edep olmadıkça asaletin faydası olmaz.
6. Cömertlik olmadıkça zenginliğin faydası olmaz
7. Güven olmadıkça sevincin faydası olmaz.
8. Kanaat olmadıkça fakirliğin faydası olmaz
9. Alçak gönüllülük olmadıkça yükselmenin faydası olmaz.
10. Allah'ın başarıya ulaştırması olmadıkça çalışmanın faydası olmaz.
İyi hafta sonları!

YORUM YAP