Sevginar Sali

Yılmaz’ın azmi galip geldi

Aylardır başa baş mücadele ettiğimiz seçim yarışının galibi Cumhur İttifakının MHP'li adayı Volkan Yılmaz oldu… Çok çalıştı, inanılmaz bir azim ortaya koydu ve karşılığını aldı. Soyadının hakkını sonuna kadar verdiği seçim çalışmasında insanlara birebir dokunmak, kadın seçmeni önemsemesinin mükâfatı ile mucize denilebilecek bir sonuca imza attı.
İnsanlar samimiyetine güvendi ve ideolojilerini bir kenara koyarak Volkan Yılmaz'a şans tanıdı.
Binali Yıldırım'ın İstanbul'da seçimi kazanması ile birlikte Silivri için yepyeni ve mutlaka faydalı bir sürece gireceğimize inanmak istiyorum…
Hayırlı uğurlu olsun…

***
Bu seçim sonucu ile aynı zamanda Özcan Işıklar'ın 10 yıllık yerel iktidarı noktalandı. Bence Silivri'yi çok hassas bir dönemde, gerektiği şekilde korudu, kolladı Türkiye'nin fark edeceği gelecek potansiyeline hazırladı. Aslında genel ve İBB ile uyum içinde devam etme potansiyeli daha yüksek projeler döneminde görevi Yılmaz'a bırakması Silivri açısından ayrı bir hizmet olarak sayılmalı.
Silivri siyaseti Işıklar'a bir süredir epey dar gelmeye başlamıştı bile… Bugün devredeceği görevin kendisine çok daha iyi kapılar açacağına inanıyorum.
Bize çok şey öğretti, ama iyilikle ama kafamıza vura vura… Kesinlikle iyi bir hoca… Yerel yönetimi idare sürecinde kendini çok yordu, yıprattı da… Toparlanır toparlanmaz siyasi hizmetler konusunda kendisine yeni bir vizyon oluşturacağı ya da sahip olduğu bilgi ve deneyimi akademik alanda değerlendireceğine şahitlik edeceğimizden şüphe duymuyorum.

***
Silivri'de Başkanlıkta Volkan Yılmaz, İBB'de Ekrem İmamoğlu, Mecliste de MHP birinci çıktı. Seçmenin ne kadar ayrıntılı düşünerek oy kullandığını düşünmek gerek.
Hayırlı olsun...

YORUM YAP