XXXXX

Vali mesaisi

Silivri protokolü Pazar günü ‘vali mesaisi' yaptı. Hüseyin Avni Mutlu, yarım günlük programla Silivri'de devam eden çalışmaları denetledi, bölgenin ihtiyaç ve beklentilerinin nabzını bizzat tuttu. İlçemiz yatırımlarının bu ziyaretin ardından daha yoğun ve nitelikli bir biçimde devam edeceği kesin.

DEĞİRMENCİ'DEN SONRA KANDEMİR DE DİSİPLİNE VERİLDİ
Önce Selami Değirmenci şimdi de Yılmaz Kandemir, Silivri CHP İlçe Yönetimi tarafından kesin ihraç istemiyle disipline verildi. Kararı partinin ilgili organları verecek de CHP Silivri'de değişen pek bir şey olmayacak gibi. Yine herkes eleştiri sınırlarını zorlayarak, dilediğinde parti yetkililerine içinden geleni söylemeye devam edecek. CHP'de farklı bir tutum beklentisi yanlış. Böyle gelmiş böyle gider bu işler.
Dünün ayrılmaz ikilileriyken bugün kan davası yürütürcesine siyaset yapmak, gündemde kalma çabası yakışıksız. Güzellik her şekilde olur da zorla olanı henüz görülmedi. Silivri'de bu konuda istisna oluşturacak kimse yok!

SELİMPAŞA ÇALIŞMALARI TAM HIZ
Silivri Belediyesi 2012 yatırım programı kapsamında başlatılan Kadir Has Caddesi küp taş yol çalışması tüm hızıyla devam ediyor. İnce işçiliğin ve çevre düzenlemelerinin sona doğru yaklaştığı çalışmalar tamamlandığında, yeni düzenlenen çay bahçeleri ve plajıyla birlikte Selimpaşa sahilinde modern bir bütünlük yaratılma iddiası söz konusu. Bu akşam mahallede verilecek iftarın ardından, Başkan Işıklar'ın çalışmaları yerinde incelemesi bekleniyor.

MECLİS BUGÜN TOPLANIYOR
Silivri Belediye Meclisi'nin 06/08/2012 Pazartesi tarihine rastlayan Ağustos Ayı toplantısının I. Birleşiminin I. Oturumu, saat 14.30'da Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilecek. Meclis toplantısında görüşülecek gündem maddeleri şu şekilde;
1-Belediyemiz kadrolarında derece değişikliğinin görüşülmesi
2-İlçemiz içkili yerler bölgesine ilave yapılmasının görüşülmesi.
3-İlçemiz Gümüşkaya pazar yerinde tezgâh yeri devralmak isteyen pazarcılardan tezgâh ücreti alınmaması konusunun görüşülmesi.
4-Mülkiyeti belediyemize ait Silivri Piri Mehmet Paşa Mahallesi, 17 ada, 2, 3, 8 ve 9 nolu parsellere ait 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliğinin görüşülmesi.
5-Silivri Merkez ve Yakın Çevresi (Tem Otoyolu Güneyi) Alipaşa Mahallesi güneyi 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planının görüşülmesi.
6-Silivri Merkez ve Yakın Çevresi (Tem Otoyolu Güneyi) Yeni Mahalleye ait 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planının görüşülmesi.
7-Silivri Çeltik Köyü 128 ve 129 parsellere ait 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planının görüşülmesi.
8-Silivrispor'un karşılaşmalarını oynayacağı ilçemiz stadında talep edilen gerekli tamir ve bakım-onarımının yapılmasının görüşülmesi.
9-Kentsel dönüşüm ile ilgili Belediye Başkanına yetki verilmesinin görüşülmesi.
10-Mülkiyeti belediyemize ait Silivri Yeni Mahalle (Eski Alibey Mah.) 640 ada, 1 parseldeki binaların bodrum katlarının satışının görüşülmesi.

TAŞKIN, YARI YOLDA KALMASIN
Bu resmi köşemde görmek için uzun zamandır sabırsızlıkla bekleyen kesimi daha fazla bekletemeyeceğim. Silivri Belediyesi Emlak Şefi Zeki Taşkın, geçtiğimiz günler önemli bir iş peşindeyken (ne işi olduğunu söylemeyeceğim yakın çevresi hangi konuda en iddialı olmakla tanındığını iyi bilir) aracının benzini bitmiş! Yakın çevresi tarafından çok sevildiği için hemen bidonla benzin takviyesi yapılmış tabi ki. Bu anı ölümsüzleştirmeyi ihmal etmeyen aklı kutluyorum!

YORUM YAP