XXXXX

Siyasetin kanı meclisi kaynatacağa benziyor...

Eski haftayı pek bir sessiz sedasız kapattık da yenisi, meclis oturumları ile de birlikte hareketli başlayacak anlaşılan.
Nasıl ki AK Parti İlçe Başkanı Metin Karakaş’ın tatili sonrasında çalışmaları yoğunluk kazandıysa, Işıklar da geçtiğimiz hafta kullandığı izinden gücünü toparlayarak dönmüştür.
De Silivri’deki son gelişmeler tadını kaçıracak nitelikte…
AK Parti Belediye Meclis Üyesi Zeki Tüfekçi’nin "Belediye yok” açıklamasından sonra yine muhalif saflardan Saffet Sert’ten Çanta hizmetleri konusunda oldukça çarpıcı bir değerlendirme geldi. "Şimdi Silivri Belediyesi diyor ki; "Çanta bizim sayemizde parklar, meydanlar, yollar gördü.” Değerli arkadaşlar, bu bahsedilen yollar, meydanlar, parklar bizim dönemimizde zaten yapılmıştı. Bunların yaptığı % 99 var olan bir hizmetin %1’lik süslemesini yapmak. Bunlar bizim çalışmalımızı söküp "Yeni yaptık” diye anlatıyorlar” diyen Sert’e, mahallede yerel yönetimin 4 yılda ne yaptığını hatırlatan olacaktır mutlaka!
Ve de Yılmaz Kandemir vakkası… Öncelikle teşekkür edelim, çok güzel bir Silivri tablosu hediye etmiş gazetemize. ‘Silivri’yi seviyorsanız, dikeni olan bendenize de katlanacaksınız’ diyor sanki… Biz katlanırız da Özcan Işıklar o sarf ettiğin lafların altında kalır mı? İşte o konuda derin şüpheler var aklımda şahsen. Bugün ak koyun, kara koyun çıkar ortaya zaten… Işıklar, "Silivri’yi iki gün boş bırakmaya gelmiyor” diye içinden geçiriyordur üç günlük iznin ardından önünde gördüğü gündemi görünce…
Yine de herkese iyi haftalar olsun!

DAHA NİCE BAŞARILAR DİLİYORUZ
Ahenk Sanat Kulübü Halk Oyunları Grubu, dün Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından düzenlenen Halk Oyunları Yarışması İstanbul elemelerine katıldı. Edinilen bilgilere sundukları başarılı performans sonucunda birinci olmuşlar. Ahenk Sanat Kulübü Halk Oyunları ekibini, tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.

MART MECLİSİ İLK OTURUMU BUGÜN
Silivri Belediye Meclisi’nin Mart Ayı Meclis Toplantısı’nın I. Birleşiminin I. Oturumu, 04 Mart 2013 Pazartesi Günü gerçekleştirilecek. Gündemde Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı ile ortak hizmet projesi kapsamında kültürel tesis yapılması hususu da yer alıyor.
Silivri Belediye Meclisi’nin 04/03/2013 Pazartesi tarihine rastlayan Mart Ayı toplantısının I. Birleşiminin I. Oturumu, saat 14.30’da Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilecek. Meclis toplantısında görüşülecek gündem maddeleri şu şekilde;
1- Belediyemiz mülkiyetindeki taşınmazların satışlarının görüşülmesi.
2- Silivri Sancaktepe Mahallesi, 473 ada, 1 parselde kayıtlı bulunan trafo yerinin Tedaş’a tahsisinin görüşülmesi.
3- Park ve Bahçeler Müdürlüğünün Görev ve Çalışma Yönetmeliğinde revize yapılmasının görüşülmesi.
4- Mülkiyeti belediyemize ait Silivri Piri Mehmet Paşa Mahallesi, 21L-III-21M-IV pafta, 1742 ada, 1 parselde kayıtlı toplam 3153, 23 m2’lik yerde Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı ile ortak hizmet projesi kapsamında kültürel tesis yapılması hususunun görüşülmesi.

YORUM YAP