XXXXX

Sağduyu Kazansın


AKP Grubu katılmama kararını açıkladı, her koşulda meclisteki yerlerini almaları gerektiği ile ilgili tepkiler tutumlarında bir değişikliğe neden olacak mı bugün belli olacak. AKP'nin beklentileri bir özür sanıyorum. Ortamın gereğinden ziyade gerildiği şu günlerde, görev yine Başkanın omuzlarında!  Karakaş'ın son açıklamaları bu sürecin gerçekleşmesini epey öteleyebilir.
Herkes eteğindeki taşları sonuna kadar, döktüyse bundan sonra sağduyu gösteren kamuoyu nazarında prim kazanacak.

YAĞCIOĞLU, SİYASETE
GÖZ MÜ KIRPIYOR?
Aldığım duyumlara göre Selimpaşa'da üç dönem belediye başkanlığı yaptıktan sonra belde belediyelerinin kapatılması ile son yerel seçimlerde AKP'den adaylık şansı arayan Ahmet Yağcoğlu, Demokrat Parti için çalışmalara başlamış. Siyaset virisünü alan bir daha kurtulamıyor.

TABAK VE MECLİS ÜYELERİ
BARSAN BETON'LA
İLGİLİ MAHKEMEDE
Ortaköy Belediyesi Eski Başkanı Erdinç Tabak, ateş püskürüyor; başkan ve meclisi üyeleri hakkında dava açılmış. Konu Barsan Beton. Davayı, beton santrali çevresinde bulunan sakinler açmış.

CANLAR BİR OLUYOR!
Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı ve Alevi Kültür Derneklerinin Silivri Şubeleri Pazar günü Aşure Günü'nde buşuluyor.              
Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı ve Alevi Kültür Derneği Silivri Şubeleri, 10 Ocak 2010 Pazar günü saat 13.00-17.00 saatleri arasında Mega Saray Düğün Salonu'nda Aşure günü düzenliyor.

SEZEN VE ALBAYRAK'IN
'ÖĞRETMEN LOJMANLARI
ONARILSIN' TALEBİ
CHP'li İl Genel Meclis Üyeleri Şerif Sezen ve Gürcan Albayrak, öğretmen lojmanlarının onarım talebiyle ilgili meclise önerge sundu.
İl Genel Meclisi'nin Ocak ayı toplantısının 2. Birleşiminde CHP'li İl Genel Meclis üyeleri Gürcan Albayrak ve Şerif Sezen meclise bir önerge sundu. Önergeleri Seymen ve Beyciler Köyleri'nde bulunan öğretmen lojmanlarının bakım ve onarımı ile ilgiliydi. Önerge Eğitim Komisyonu'na havale edildi.

ESNAF ODASI'NDA
4. ADAY
Selami Tezcan, Ali Tonta ve Egzozcu Seyfi hız kesmiyor. Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın 6 Mart'ta gerçekleştirilecek kongresinde Selami Tezcan da Başkan adayı. Anlayacağınız 4. ekip de seçim yarışına başlamış durumda.

GÜNÜN FIKRASI
Otomobil kazasında ölen yaşlı çift, doğru cennete gönderilirken görevli anlatmaya başlar: - Şu denize bakan villa sizin. Yanında tenis kortu, yüzme havuzu ve golf parkuru var. İstediğiniz herhangi birşey için şu düğmeye basmanız yeterli. Cennet görevlileri derhal takdim edecekler..."
Görevli ayrılınca, adam karısını azarlamaya başlar: - Kahretsin Vildan, hep senin hatan!
- Nasıl yani bey ?!
- O kahrolası yürüyüş programların, vitamin hapların, yulaf çorbaların, içki, sigara yasaklamaların olmasa buraya yıllar önce gelecektik..

YORUM YAP