RÖPORTAJ

Diğer

    “Köprüden önceki son çıkış”

    HEKİMSEN gibi sağlık sendikalarını, köprüden önceki son çıkış olarak nitelendiren HEKİMSEN Silivri Temsilcileri Aydan Okuyucu ve Orhan Veli Keskin, “Artık kaybedecek bir şeyimiz yok” derken meslektaşlarına “Huzurlu, keyifli, kazançlı, güvenli ortamını birlikte başaracağız. Bu haberi okuyan tüm hekimler lütfen siz de gelin, büyüyelim ve daha güzel gelişmelere hep birlikte yürüyelim” çağrısını yönelttiler.

    “Büyük bir halk sağlığı sorunu başladı”

    Hekimler Aydan Okuyucu ve Orhan Veli Keskin, hastalara daha iyi hizmet verme şartlarında iyileşme ve özlük hakları için HEKİMSEN ile başlattıkları yeni soluklu mücadelenin ayrıntılarını Hürhaber’e anlattılar. HEKİMSEN Silivri Temsilcileri, “Büyük bir halk sağlığı sorunu başladı” uyarısında bulunurken, gerekçelerini de paylaştılar.

    Gencoğlu: Asıl proje 40 yaş altı çiftçileri

    Silivri’nin önde gelen çiftçilerinden Süleyman Gencoğlu, tarıma çevrilen gözler ve gündemimizdeki gelişmeleri değerlendirirken önemli bir tespitte bulundu. “Asıl proje 40 yaş altı çiftçileri” diyen Gencoğlu, gerekçe ile önerilerini Hürhaber aracılığı ile kamuoyuyla paylaştı.

    Bek: Özcan Işıklar kenara çekilmeli!

    İYİ Parti’nin genel ve yerel siyasete etkisini Hürhaber’e yorumlayan ilçemizin deneyimli siyasetçilerinden Ahmet Refik Bek, geçmiş dönem Belediye Başkanlarımızdan Özcan Işıklar’a istikbal hazırladığı değerlendirmelerini yerle bir eden bir açıklamaya imza attı.

    Yılmaz: CHP seçmeni korkutularak, istismar edilmiş!

    Akşam TV’den Ayşen Gültekin’in sorularını yanıtlayan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, yerel yönetim çalışmalarını anlatırken kendinden önceki dönem ile ilgili ilginç bir tespitte bulundu.

    Volkan Yılmaz: Mazeret yok 2022’de ciddi projeleri hayata geçireceğiz

    2022 yılını atılım ve yatırım yılı olarak ilan eden Başkan Volkan Yılmaz, Silivri Belediyesi’nin önümüzdeki dönem projeksiyonunu ortaya koydu.

    Volkan Yılmaz: Mütevazi olamayacağım

    Silivri’de sosyal belediyecilik, afete hazırlık ve kentsel dönüşüm ile mali yönetim konularındaki duruma ilişkin sorularımıza yanıt veren Başkan Volkan Yılmaz, “Her zaman vatandaşın yanında olacağız” kararlılığını ortaya koydu.

    Kurulduğu günden beri Silivri siyasetinde emin adımlarla kendine yer edinen İYİ Parti’yi, ilçe siyasetinin etkin isimlerinden Başkan Ahmet Refik Bek ile konuştuk. Gündemi ve teşkilat çalışmalarını, seçim hazırlıklarına dair sorularımızı içtenlikle yanıtlayan Bek, söyleşimizin başlığını Genel Başkanı Meral Akşener’in sözleri ile attı.

    Yönet: Bu seçimleri Işıklar değil, biz kaybettik!

    Hürhaber’e pek çok önemli deneyim ve siyasi yol arkadaşlıklarını değerlendiren CHP Meclis Üyesi Mehmet Yönet, çok yakın olmayan geçmiş tecrübelerinden günümüze ışık tutan açıklamalarda bulunurken, “31 Mart 2019 yılında seçimleri Özcan Işıklar kaybetmedi, bizler (Belediye Meclis Üyeleri, Millet İttifakı, CHP) kaybettik. Seçimlere öyle girildi. Şimdi bakıyorum kamuoyunda “Özcan kaybetti” deniyor. Mehmet Yönet’in bunu söylemeye hakkı yok. Bu fatura ona çıkacaksa şunu yapalım; eleştirdiğin anlamda negatifse niye listesine girdin Mehmet Yönet? Aynı gemideydik, suçunu Işıklar’a çıkarmayalım” şeklinde konuştu.