XXXXX

Mevcut Yönetimin Gitmeye Niyeti Yok

Dün yayınladığımız haberde kongre öncesinde CHP İlçe Yönetiminde değişiklik beklentisini yazdım. Yönetime girecek yeni isimler ve beklenen süreç hakkındaki değerlendirmelerime mevcut yönetim kurulu üyeleri katılmıyor. Şöyle ki “Biz bir yere gitmiyoruz” diyorlar. Hüseyin Şahin mevcut yönetimi istifa ettirip yenisinin oluşmasının yolunu açma sözü veriyor İl Başkanlığı’na ama nafile.
Hüseyin Şahin, yönetimini istifa ettiremeyecek gibi görünüyor. Yönetim kalmakta kararlı, gidecekseler bile Hüseyin Şahin’i arkalarında bırakmama niyetleri de aşikar.
Sular bu denli dalgalanmışken, yaşanan fırtınanın kolay kolay dinmesine pek imkan yok.
Bu arada Başkan Işıklar, meclis üyelerine 20’şer üye yapmaları ile ilgili ödev vermiş aldığım duyumlara göre. Sonucu çok merak ediyorum… Başka merak ettiğim şeyler de var da bugünlük bu kadar yeter. Önümüz bayram ne de olsa!

HAYIRLI OLSUN
Sosyal Güvenlik Kurumu Silivri Müdürlüğü’ne Zafer Şimşek atandı. Şimşek, hizmet anlayışında sergilediği ilgi ve alakayla Silivrilileri kısa sürede kazanmış görünüyor. Çok güzel tepkiler var. Hayırlı olsun, başarılarının devamını dilerim.

MEZARLIKLAR MÜDÜRLÜĞÜ’NE MESAJ
İlçemizdeki mezarlıklar ile ilgili vatandaş şikayetini aktarmıştım birkaç ay önce. İşgüzarın biri gazetemiz muhabiri aracılığı ile bana mesaj yollamaya çalıştı anlaşılan. Bizzat bana ulaşırsa çok mutlu olacağım! Bu duygunun kendisine de geçmesini istediğini anlıyorum, lütfen kimliğini belirtsin ya da bana ulaşsın. Mezarlıkları gidip görmeme gerek yok ihtiyaçları hakkında yazı yazmam için. Silivri’nin dört bir köşesinden vatandaş basın aracılığı ile talep ve beklentilerini dile getiriyor. Ama hem işini yapmayıp hem de bu konudaki ikazları duymak istemeyenler ile ilgili yapacak fazlaca bir şey yok. Yazım üzerine İBB Sorumlusu beni arayıp gerekli çalışmaların yapıldığı, yaşanan sıkıntıların giderilmesi için vatandaşın yapması gerekenler ile kendilerinin göstereceği hassasiyetleri paylaşmıştı. Hala yazdığım şikayetleri içinden çıkaramayan arkadaşın yaşadığı sorunu çözmeyi teklif ediyorum ama söylediğim gibi görüşmemiz, tanışmamız icap ediyor. Yeterince güzel anlattığımı düşünüyorum derdimi. Her ihtimale karşı ben kendisini yine de kendi imkanlarımla da bulmaya çalışacağım.

MUTLULUKLAR
Önder Çiftçi Derneği Başkanı Turgay Sakarya, oğlu Nazmi’yi evlendiriyor. Yasemin Memnun ve Nazmi Sakarya çifti 12 Kasım 2011 tarihinde Garden Restaurant’ta gerçekleştirilecek düğünle hayatlarını birleştirecek. Aileleri tebrik ediyor,  genç çifte şimdiden ömür boyu mutluluklar diliyorum.

İYİ BAYRAMLAR SİLİVRİ
Önümüz Kurban Bayramı… Ortalık epey gerilmişken, biraz nefes almaya ihtiyaç vardı. Günlük mesleki, siyasi rekabet, geçim derdinden biraz olsun sıyrılarak herkes sevdikleriyle zaman geçirecek, maneviyat ile ailesini kucaklayacak.
Özellikle son dönemde yaşadığımız acılar, verdiğimiz kayıplar, yüz yüze kaldığımız afetlerin açtığı yaralar tamamen kapanmaz ama bir nebze olsun iyileşmesine zaman ayırmış olacağız.
Kırgınlıklar, küskünlükler, hatalar, kıskançlıklar, kasıt ve art niyetlerin yerini güzelliklerin aldığı güzel bir bayram diliyorum.

Haberin devamı 04.11.2011 tarihli Hürhaber Gazetesi’nde…


YORUM YAP