Sevginar Sali

Mesaj alınmıştır...

Son bir haftadır yaşanan olaylar üzerine çok şey söylendi, yazıldı da… Başında da sonunda da üzerine yazmaktan hiç keyif almadığım gelişmeler gündeme geldi; itiraf etmeliyim. Adil Abi’nin ilham geldiğinde yazma keyfiyetini çok kıskandığım bir zaman dilimini geride bıraktık. Ama gelinen noktadan memnun olduğum şeylerin varlığıyla avunabiliyorum.
Bir insan kendisini seven, güvenen, umut bağlayan insanları üzmemek adına daha dikkatli davranması gerektiğini asla unutmamalı.
Kişi hele ki kamu görevi yapıyorsa, yönettiği toplumun hassasiyetlerine daha çok özenle yaklaşması lazım geldiğini daima hatırlamalı.
Işıklar’ın geçtiğimiz gün Metropol FM’de yaptığı konuşmanın yer yer, lüzumsuz şekilde, henüz dinmeyen kızgınlığının etkisinde kendini hissettiren aşırılıklarını saymazsanız; gerekli mesajı aldığını hissettim. Meseleyi kişiselleştirme mevzusunu tamamen aşsa, işler eksinden bile daha iyi bir yola girecek. Tecrübe ne kadar iyi bir öğretmen olduğunu bir kez daha ispat etti. Bir de acımasızlığı olmasa…

MUHTARLARDA BAŞKANLIK SEÇİMİ
Silivri Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği’nin genel kurulu var 20 Nisan 2015 Pazartesi günü. Dernek merkezinde saat 13.00’da yapılacak kongrede 34 muhtarımız oy kullanarak derneğin yeni başkanını belirleyecek. Muharrem Eren, 4. Dönem için şans ararken Çanta’nın tecrübeli muhtarı Ömer Ercan bir alternatif sunmaya hazırlanıyor. Silivri’de esen değişim rüzgârı hanesine yazılan yeni bir olay ve seçimi mi konuşacağız yoksa güven tazelemeyi mi önümüzdeki hafta netleşecek. Çok sessiz ve derinden yapıldı hazırlık ve seçim çalışmaları. Her iki aday da kazanacağından emin.
Bir skor tahmini aldım ben asıl onun doğru çıkıp çıkmayacağını tahmin ediyorum : ) İki muhtarın        oy kullanmadığı ve 11/21’lik öngörünün sahibi de sürecin tamamlanmasını büyük bir merakla bekliyor eminiz.

GEÇMİŞ OLSUN
Silivri’de ikamet eden hayırsever işadamı, SİAD üyesi Adem Ünal geçtiğimiz günler gözlerinden ufak bir operasyon geçirdi. Sağlığına hızla kavuştuğu haberi sevenleri için paylaşalım. Geçmiş olsun!

SİLİVRİ BELEDİYESİ’NDEN UYARI
Belediye, vatandaşları mesajla uyardı: "Kendisini Silivri Belediyesi Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi görevlisi olarak tanıtan ancak belediye personeli kimlik kartına ve gerekli belgelere sahip olmayan kişilere kesinlikle itibar etmeyin.”

BİEV’DEN YENİ ÜRÜN VE MARKA TANITIMI
Kadın Girişimciler Derneği Üyelerinden Sultan Aydın, 16 Nisan 2015 bugün 14.00 - 20.30 saatleri arasında Biev yeni ürün ve markalarının tanıtımını gerçekleştirecek. Karaca Home’un ilçemizdeki resmi satış temsilciliğini de yürüten Nakipoğlu Tekstil ve Mobilya’ya şimdiden hayırlı olsun. Mağazayı yenilenen ürün yelpazesiyle mutlaka görmek gerek.

TİYATROYA DAVET
Tiyatro Eğitmeni Ali Solmaz ve ekibinin hazırladığı Yunus Emre’nin ilahi aşkını anlatan "Hu” adlı yeni tiyatro oyunu 16 Nisan 2015 (bu akşam) perde açacak. Lions Leo Dernekleri Esen İbak Özel Eğitim ve İş Uygulama Merkezi gösteri salonunda sahnelenecek oyun saat 19.30’da yapılacak kokteylden sonra saat 20.00’de başlayacak. İki perdelik olan oyun ücretsizdir. Tiyatro severlere duyurulur.

YORUM YAP