Engin Akın

İhsan Atun’un işi zor!

Gelinen noktada artık işler biraz daha zorlaştı. Silivrispor deplasmanda uzun bir aranın ardından aldığı ilk galibiyeti ile bundan sonra tutana aşk olsun. Sezon başından bu zamana kadar yazmaktayım bu takıma biraz sabır gösterin diye.

Evet, artık kimse bizi tutamaz. Aldık başımızı gidebildiğimiz yere kadar gideriz ki bu gidişte son ancak Play-Off’lar olur.

Sezon başında kurulan takım ve devre arasında yapılan takviyelerle iyi yol alıyor. Bundan sonra İhsan Atun’un işi daha zor. Zor olmasına zor ama tek başına da bu işlerin altından kalkamaz başkan. Borçların ödenmesi, futbolcuların maç başları derken hatırı sayılır bir meblağa ihtiyaç var.

Farklı bir bakış açısıyla da bir bakıma da Atun’un işi kolay. Düşünün bir kere takım kötü gittiği zaman hangi fabrika sahibinin yanına gidip de maddi sıkıntılarına çare bulacaktı ki? Gelen başarılarla birlikte en azından ilçedeki ve bölgedeki fabrika sahiplerine başı dik bir şekilde destek için konuşabilir başkan da ilçenin desteğini yanında görmesi de şarttır.

Bu işler tek başına olmuyor. Takımın başında Erdal İşkar, olmasa, müdüriyette de Zafer Sarıbaşak olmasaydı belki bir arpa boyu yol gidemezdik. Her ne kadar birilerinin beklentileri boşa çıksa da bizim yolumuz zaferlere doğrudur.

İhsan Başkanın futbol şubesi ile ilgili sıkıntısı yokken maddi açılarda takıma destek arayışlarında yalnız kalması düşündürücüdür. İlçenin önde gelenleri bir olup takıma destek sağlamalıdır.

Takım aldı başını gidiyor. Mehter takımı gibi bir ileri iki geri gitse de Play-Off’lar ufukta gözüküyor. En azından deplasmanda galip gelmeyi hatırladık bu bile iyi bir ilerlemedir.

İlçeden takıma maddi bir destek yok ama protokolde oturabilmek için birbirleriyle yarışanlarda çoğunlukta. İşte ben buna bir anlam veremiyorum.

Takımdaki tüm oyuncularıma güvenim sonsuz. Teknik heyete güvenim sonsuz. Her şeye güvenim var da ilçemin insanlarına güvenim yok. Birbirimizin kuyusunu kazmayı bıraktığımız zaman başarı bizimle birlikte gelecektir.

İhsan Başkan sen bu zorlu yolda yalnızsın.
İşin oldukça ve fazlasıyla zor.
İhsan Atun ve değerli yönetim kurulu üyeleri, sizlerde inancınızı yitirmeyiniz. Gönlünüzden geçen şartlar sizlere sunulmuş olsaydı neleri başarabileceğinizi tüm Silivri biliyor.

Yönetim, teknik heyet ve futbolcular lütfen işi sıkı tutun toplayabildiğiniz kadar puan toplayın.
Belki de Silivri’nin 2. Lig hayalini gerçekleştirecek kadro siz olabilirsiniz belli mi olur…
Bayburt maçında sizlerin yanındayım yine, kazanacağınızdan şüphem yok...

YORUM YAP