Sevginar Sali

Hadi inşallah Fenerbahçe; güldür yüzümüzü...

Rumeli’den sonra Fenerbahçe Üniversitesi de Silivri’ye adım adım gelişini kaydediyor. Dün Silivri Belediye Meclisi olağanüstü toplanarak, üniversitenin YÖK’e başvuruda ihtiyacı olan yer tahsis kararını oybirliğiyle aldı.
Olur mu, olmaz mı? Piyango bileti almadan ikramiyenin bize çıkmasını bekleyemeyiz. Işıklar’ın savunduğu gibi inadına, inadına ilçemize üniversite yatırımı kazandırmak için çabamız sürmeli. Yavaş yavaş artık da tam zamanı geldi. Silivri’nin İstanbul’un bir ilçesi olmakla birlikte sahip olduğu doğal güzellik ve zenginliğin farkına varan varana. Yapılan tüm yatırımlar her geçen yıl ile birlikte kazancını arttırıyor, kazandırıyor. Her şey daha güzel olacak inşallah. İyi niyetimizden vazgeçmeden, doğru olanın ardından giderek, meyvesini toplayacağız.
TAMAYLİGİL, IŞIKLAR’I ZİYARET ETTİ
CHP Milletvekili ve yeni dönemde bölgemizden adayı olan BihlunTamayligil, Özcan Işıklar’ı makamında ziyaret etti. CHP’nin bölgemizden birinci sırasında Tamayligil, MHP’de de Meral Akşener var. Trakya’da kadınların hükümdarlığı : )

MİAMİ EVLERİ YENİ SAKİNLERİNİ BEKLİYOR
Bir Nurullah Baldöktü kuruluşu olan NBT Yapı, son projelerinden Miami Evleri’ni görücüye çıkarttı. Proje tamamlanmadan dairelerin yarısından çoğu satıldı. Haziran ayına kadar sitenin çevre düzenlemesi de tamamlanacak. Hayırlı olsun! İlçemizde inşaat sektörünün kalite yükseltmesine, fark yaratan projeleri ile önemli bir katkı sunan, güven kazandıran Nurullah Baldöktü’nün hakkını teslim etmek gerek. Hem kazanmak hem de kazandırmak özelliğini ise bir kez daha alkışlıyorum. Kamu kurumlarından, eğitim ve sağlığa ilçemize sunduğu katkılar asla göz ardı edilemez, unutulamaz. Hayırlı olsun!


GEÇMİŞ OLSUN
Silivrispor’un eski oyuncularından, Yükselen İletişim’in sahibi Fatih Yaşar, halı saha maçında kalp krizi geçirdi. Çok şükür şimdi iyi. Sevenlerini çok üzmeden toparlandı. Aman dikkat. Acil şifalar diliyoruz; daha düğün yapacağız...

YORUM YAP