Adil Sirkecioğlu

MENFAAT TERÖR ÖRGÜTÜ

Ülkemİn gücünü test etmekten vazgeçmeyen hainler ve düşmanlar; yeni yollar bulup, yeni gayretler peşinde. Dini suiistimal ederek bu günlere gelen rezil örgütün üniformalı hainleri suçüstü yakalandığından temizliği en kolay kesim oldu. Yeniçeri ocağını lağvedip Asakir-i Mansure-i Muhammediye ordusunu bir çırpıda kurmuş bir neslin ahfadı olarak bu konuda tecrübeliyiz. Asker millet olarak ordu kurup, ordu kapatmak en başarılı olduğumuz uzmanlık sahamız.
Gelişmeleri asker düşmanlığı olarak görüp, göstermeye çalışanları lanetliyorum. Millet olarak askeri, askerliği çok severiz. Bu sevginin örnekleri saymakla bitmez. “TSK bize lazım” diyerek yapılanları hata olarak görmeye çalışanların neye hizmet ettiklerini anlamakta zorlanıyorum. Belediye araçlarının kışla kapılarını sembolik şekilde kapatmasını kınayanların tankların belediye otobüsü gibi sokaklarda dolaşmasını ayıplamaları gerekiyor.
PKK adına taşeronluk yapanlar, komşularla ilişkiyi bozmak için uçak düşürenler; meclis, genelkurmay, cami gibi her türlü milli ve manevi değerleri bombalamaktan çekinmeyenleri benim askerim olarak kabul edemem. Bu konudaki zorlamaları şiddetle reddederim. En adi cinayet şebekesi gibi davranan katiller benim askerim, benim komutanım olamaz. Kardeşi vekil bile olsa kanından ve sütünden şüphe ederim. “İspatlanana kadar masum kabul etmeliyiz” diyenler, soruşturmanın selameti için uzaklaştırmayı niye düşünmezler? Köpeklerin salınıp taşların bağlanmasına isyan ediyorum.
ABD'nin, hoca efendinin emrine girmiş bir subay kadrosu yerine, benim seçtiğim başkomutana bağlı bir ordunun yeniden şekillenmesini yürekten desteklemeliyiz. 21. y.y. bile Türkiye'yi muz cumhuriyeti gibi gösteren gelişmeleri bugün engelleyemezsek, yarın çok geç olacak.
Askerdeki temizlik ve düzenlemeye paralel olarak sivil uzantıların da araştırılması, mevzilerden uzaklaştırılması gerekliliğine katılıyorum. Katılmakla birlikte cadı avına dönmesinin zararlı olacağını düşünüyorum. Kendi kapısı önündeki pisliğe basmamak için zıplayan ve görmezden gelen aklın, karşı sokaktaki toz toprakla uğraşması akılsızlıktan başka bir şey değil. Tozun dumana katılması, havalanan toz bulutunun kapı önündeki pisliği kapatmasına, örtmesine, kamufle olmasına vesile oluyor.
“Siyasetten uzak durun” diyen Feto yıllarca takiyye yapmış. Emrindekiler istisnasız bütün partilere sızmışlar. Teşkilat ve belediye kademelerinde ele geçirdikleri mevzilerde örgüt içinde örgüt haline gelmişler. Parti ve siyasi görüş ayrımı yapmadan geliştirdikleri dayanışma sayesinde açıklanamaz ve akıl almaz zenginliğe ulaştılar. Son on yılda dikkati çeken mal varlığına ulaşanlar araştırıldığında terör örgütü bağlantısı tüm çıplaklığıyla ortaya çıkacaktır.
Akçeli konularda tam bir menfaat terör örgütü kurulmuş vaziyette. Ticari dayanışmanın yanında siyasi dayanışma büyük bir pervasızlık ve yüzsüzlükle sürdürülmekte. Siyasetten kaybettirenler, kendileri hep kazanıyorlar. Partisi ve bölgesi zarar görse de örgüt üyesinin zarar görme ihtimali sıfır. Terör örgütü mensuplarının zorla listelere sokulması, gösterilen büyük tepkilere rağmen ilçe başkanı yapılması verilen emirlerin yerine getirilmesinden başka bir şey olamaz. Hırsızlık bilindiği halde “Çok parası var biraz harcasın” itirafıyla ilçe başkanı atamasının hesabı sorulmadıkça TV kanalları dolaşılmaya devam edecektir. Görevden alınan her memur, tutuklanan her örgüt mensubu siyasi uzantısından cesaret bulacaktır.
Tam bir silkelenmeye mecbur olduğumuz bu günlerde bütün partiler içindeki pislikleri atmak zorunda. Bu konuda en başarılı lider Bahçeli. Şahsiyetinden ödün verme pahasına geri adım atmadı. Partisini korumasını bildi. Hakkındaki yanlış kanaatimden dolayı mahcubum. Zaman Bahçeli'yi haklı çıkardı. Eski yeni bütün ülkücülerin tepkisine rağmen dik durdu. Eminim eskilerin hepsi pişmanlıklarını dile getiriyorlardır.
Bahçeli'nin gösterdiği dirayeti; Erdoğan-Yıldırım-Kılıçdaroğlu gösteremiyor. ‘Partimiz zayıflar, koltuğumuz tehlikeye düşer' korkusunun ülkeye verdiği, vereceği zararı görmek zorundalar. Kefenimizle yola çıktık iddiasının gereği yapıldı, ispatlandı. Şimdi tedbir alma zamanı. Temizlik şimdi yapılmazsa, sonrasında zor yapılır. Partinin ve ülkenin selameti için en başta Ak Parti kendini temizlemek ve arınmak zorunda.
“Siz Erdoğan'dan daha mı Ak Partilisiniz?” diyerek partiliyi sindirenler şimdi milletvekili. Bunlara darbenin Erdoğan'dan daha çok partili ve vatanseverler tarafından engellendiğini bizzat Erdoğan tarafından anlatılmalı. Sabırla bekliyorum. Beklentim boşa çıkarsa çok yazık olacak. Tedbir alınmazsa sivil darbenin yolda olduğu görülmeli. Deşifre olanların rezaletleri ibret ve örnek olmalı.
Parasız, örgütsüz kalın.
Partisiz, vatansız kalmayın.

YORUM YAP