XXXXX

Kiptaş 2 De Sorunlar

Kiptaş 2’de evleri iskansız olduğu için doğalgaz, su ve elektrik ücretlerini daha yüksek ödemekten yakınan vatandaşlar, ulaşım sorunlarına da henüz bir çözüm getirilememesinden şikayetçi. Bölgeye minibüs hattının henüz açılmayışının nedeni ise konuyla ilgili UKOME kararının henüz çıkmamasıymış. Karar çıktıktan sonra Şoförler Odası, hat açacak.

ŞELALE SESİ
RAHATSIZLIK NEDENİ
Silivri sahilinde yapılan düzenlemelerin ardından yapılan şelaleden şikayet var. Bölgede oturan vatandaşlar özellikle geceleri duyulan su sesinden rahatsız. Belli bir saatten sonra acaba düzenleme yapılamaz mı?

TARIMSAL FAALİYETTEN,
KÖTÜ KOKULAR
Altınorak, Mavi Yelken ve Semizkumlar’da bulunan yazlık sahipleri, Cezaevi Lojmanlarında oturan vatandaşların şikayetleri yetkililerce bir yankı buldu mu belli değil ama kötü koku aynen devam ediyor. Vatandaş kokunun kaynağını da tam olarak bilmediği için ayrıca tedirgin olmakta. İnsanlar halen rahatsız. Silivri Belediyesi, “Yasal bir yaptırım yetkimiz yok” derken, gözler İlçe Tarım Müdürlüğü’ne çevrildi. Bu kadar geniş bir bölgeye rahatsızlık vermek pahasına yapılan tarımsal faaliyette sıkıntı olduğu muhakkak. Yazlıkçılar, güzel hava ve okulların açılmamasına rağmen sezonu kapatmaya kararlı görünüyor da etkilenen alanlarda sürekli oturan vatandaş ne yapsın!? Yetkililer buna bir çare bulsun!

Haberin devamı 12.09.2011 tarihli Hürhaber Gazetesi’nde…


YORUM YAP