XXXXX

KARAKAŞ’IN ÜÇÜNCÜ BASIN TOPLANTISI PARK HOTEL’DE

 

AK Parti İlçe Başkanı Metin Karakaş bugün Park Hotel'de düzenlediği basın toplantısıyla geniş bir katılım eşliğinde Silivri sahil ve merkezin askıda olan 1/5000'lik Nazım İmar Planlarını anlatacak. Toplantı saat 11.00'de başlayacak. Daha önce iki basın toplantısını parti merkezinde gerçekleştiren Karakaş, bu defa planları siyasi ortamından farklı bir yerde ve kesimlerle buluşarak anlatacak.

ERSEVEN SAKİNLERİ CUMA GÜNÜ İBB'YE GİDİYOR
Erseven sakinleri 1 Şubat 2013 cuma günü 1/5000'lik sahil ve merkez planları ile ilgili itirazlarını iletmek üzere İBB'ye gidiyor. Nilüfer Cafe'nin önünden saat 10.00'da araç kaldırılacak. "Gelmek isteyenler buyursun” dediler biz de mesajlarını iletmiş olalım.

HIRSIZLIK OLAYLARI İLE İLGİLİ SIKINTI
Her gün yeni ve her geçen gün artan şikâyetler alıyorum. Eminim yetkili merciler de durumun farkındadır. Cezaevinden salıverilen kişilerin, imkânsızlıklar içinde serbest kalır kalmaz en yakın bölgelerde suç işleme eğilimi Silivri ve Büyükçekmece bölgesinde asayiş sıkıntılarında artışa yol açtı. Emniyetin çabaları bir yere kadar vatandaşların da semtlerinde şüpheli ve yabancı kişi ile araçlara yönelik daha dikkatli davranma zorunluluğu ortada. Hırsızlık olaylarındaki artışa yönelik güvenlik önlemleri ve kişisel tedbirlerinizi tekrar tekrar gözden geçirin, sakın ihmal etmeyin.

ORTAKÖY'DE DOLMUŞ SIKINTISI
Ortaköy dolmuşları ile ilgili ciddi sıkıntılar var. Fazla sayıda kişinin araçlara alınması ve uzun yolculuk esnasında yaşanan rahatsızlık. Araçların kalkış saatlerinde ihtiyaca göre yeni düzenleme ve kontrol mekanizmasının işletilmesinde yarar var. İlgililerin dikkatine!

CEMCEM'İN ORTAKÖY YATIRIMI
Konu Ortaköy'den açılmışken Şölen Fabrikası'nın hemen bitişiğinde yer alan 332 ada, 2 parselin satış ihalesi ile ilgili farklı spekülasyonlar söz konusu. Yerin ihalede birileri tarafından satılıp, daha yüksek fiyata Şölen Fabrikası'na satışının yapıldığı tarzında bir emlak spekülasyonuna dair iddialar var gündemde. Silivri'de tanınmış firmalar Şölen ve Merkez İnşaat gibi ihaleye katılanlar arasındayken 4.370,16 m²'lik arazinin 2.010.000,00 TL'ye yeni sahibi kuyumculuk işletmeciliğinin tanınmış ismi Zare Cemcem oldu. Söz konusu yerin daha önce de 1 Milyon 400 Bin TL'ye satıldığı, fiyatı düşük bulunduğu için satışın iptal edildiğini de öğrendim. İyi ki de iptal edilmiş 700 Bin TL daha fazla para girdi son satışın ardından belediye kasasına. Yerin Cemcem'de kaldığı, Şölen'e satılmadığını belirtelim… Yer 4 katlı ticaret merkezi olarak görünüyor planlarda bu arada…

KENDİNE SÖZ VER
Hiçbir şeyin aklının huzurunu bozamayacağı kadar çok güçlü olmaya,
Tanıştığın herkesle sağlık, mutluluk ve refah hakkında konuşacağına,
Tüm arkadaşlarına her birinin içinde özel bir şey olduğunu hissettireceğine,
Her şeye olumlu tarafından bakacağına ve iyimserliğinin sayesinde olumluyu gerçekleştireceğine,
Sadece en iyisini düşüneceğine, sadece en iyisi için çalışacağına ve sadece en iyisini bekleyeceğine,
Başkalarının başarılarına en az kendininki kadar sevineceğine,
Geçmişin hatalarını unutacağına ve geleceğin başarılarına bastıracağına,
Cana yakın bir yüz ifadesi taşıyacağına ve her tanıştığın canlıya gülümseyeceğine,
Kendini geliştirmeye çok zaman ayıracağına, öyle ki, başkalarını eleştirmeye hiç vaktin kalmasın,
Endişelenmek için çok geniş, sinirlenmek için çok asil, korkmak için çok güçlü olacağına,
Ve sorunların varlığına izin vermeyecek kadar mutlu olacağına,
Kendin hakkında iyi düşüneceğine ve bunu tüm dünyaya büyük sözlerle değil önemli fiiliyatla beyan edeceğine,
Kendi içindeki en iyiyi çıkardığın ve ona dürüst olduğun sürece, tüm dünyanın senin yanında olduğu inancıyla yaşayacağına." Christian D. Larson

YORUM YAP