XXXXX

Kar trafiği felç etti!

Trafik konusu üzerine dün yazdığım yazı bir santimetrelik kar ile daha da derin anlam ve etki kazandı diye inanıyorum. Trafik sorunumuz, acilen çözmemiz gereken ulaşım sorunlarımız olduğunu söylerken, anlatmak istediklerim daha iyi anlaşılmıştır umarım.
Şehir içindeki hatlarda Belediye tuzlama çalışmaları yaparak yine bir şekilde müdahale etti ancak E-5'te durum daha da kötü gelişti. Karayolları kendince haklı sebeplerle daha kötü durumda olan bölgelere öncelik tanıdı. Silivri'ye de kendi başının çaresine bakmak kaldı…
Kar güzelliğinin yanı sıra sıkıntılarını da gündemimize taşıdı anlayacağınız…
***
Kaç gündür cami/kavşak/sağlık tesisi konusunu tartışıyoruz ama halen insanların buraya neyin, neden yapılacağı konusunda yeterince bilgilendiğini söylemek mümkün değil.
Eski Devlet Hastanesi binası yıkılmak zorunda. Güçlendirme yapılarak, ayakta kalması mümkün değil zaten önemli ölçüde bu yüzden de boşaltıldı.

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KONUSUNDA BİLGİLENDİRME
Kamu ve özel sektör işyerlerinde, 30.06.2012 tarih ve 28339 sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren 6331 sayılı "İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu” ile risk değerlendirmesi yapılması, önleyici ve koruyucu tedbirlerin alınması, çalışan sayısı ile ilgili bir sınırlama olmaksızın tüm işyerlerindeki İş Sağlığı ve Güvenliği hizmetlerinin sağlanması amaçlanmakta.
Değişen bu süreçte özel sektör işletmelerini ve kamu sektörünü bilgilendirmek ve konuya hazır olmalarını sağlamak amacıyla Arme Araştırma Risk Yönetimi Mühendislik Eğitimi Ticaret Limited Şirketi, Silivri Belediyesi ve Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin önderliğinde toplantı programı düzenliyor.
Arme Araştırma Risk Yönetimi Mühendislik Eğitimi Ticaret Limited Şirketi'nden Avukat Gökhan Küçük'ün öncülüğünde hazırlanan sunum programı bugün gerçekleşecek. Program Mega Saray Tesislerinde saat 14.00-17.00 arasında olup tüm sektörlerin katılımına açık.

GÜNÜN SÖZÜ
''Nereden geldiğini bilirsen kim olduğunu da unutmazsın. Nerede olduğunun farkındaysan da nereye gideceğini bulursun.''
Eddi Anter – İnkar

Ve Mayalar'ın öngördüğü üzere bugün kıyamet kopmazsa Pazartesi günü görüşmek üzere!
İyi hafta sonları!

YORUM YAP