XXXXX

Kapalı Spor Salonu İl Spor Müdürlüğüne Devrediliyor

İl Özel İdaresi tarafından yapıldıktan sonra kaderine terk edilen Silivri’nin 2. kapalı spor salonu gazetemizde çıkan haberlerden sonra Akşam Gazetesi ile birlikte ulusalda tam anlamıyla patladı. Pazar akşamı neredeyse bütün haber bültenlerinde konu edilen haber Başbakan’ın da dikkatinden kaçmamış. İstanbul Valisini arayarak gerekli işlemlerin bir an önce tamamlanarak tesisin faaliyete geçirilmesini istemiş. Valilik ve Kaymakamlık kapalı spor salonunun İl Özel İdare tarafından İl Spor Müdürlüğü’ne devri için harekete geçti. Silivri Belediyesi’nin salonu işletme talepleri yine de sonuçsuz kaldı ama en azından belki bu kadar tantananın ardından halkın tesisi kullanması sağlanır.
Ak Parti İlçe Başkanı Metin Karakaş, “Silivri Belediyesi ile bölgenin alt yapı eksikliklerini tamamlamasını istedik. Devir işlemlerinin bu koşullarda mümkün olacağını Belediye Başkanımız ve Kaymakamımızın da hazır bulunduğu ortamda görüştük. Ancak belediye maddi imkansızlık içerisinde olduğunu öne sürerek eksiklikleri tamamlayamayacağını yazıyla bildirdi” diye konuşurken, sıkıntılara gerekçe bu durumu gösterdi.
Neyse, kim tarafından işletildiği önemli değil mille sermayenin halkın yararına amacına kullanılması da oluşan durumdan kat kat daha iyi ve çözüm niteliğinde.
Stadın bekçiliğini yapan aile de tüm bu gelişmelerden sonra umarım mağdur edilmez. Bekçinin biriken alacakları ve sosyal güvenliğinin yanı sıra kalacak bir yer tahsisi konusunda Kaymakamımız eminim ki üzerine düşeni yapacaktır. Ailenin çocuklarını televizyonlarda görünce herkes gibi daha iyi bir aile ortamına sahip olmaları gerektiğini herkes düşünmüştür. Biz düşünmekle yetinirken devlet temsilcilerimiz gereğini yapacaktır, bu kış günlerinde yine de ben hatırlatayım dedim.
Devamı 25 Ocak 2011 tarihli Hürhaber Gazetesi'nde

YORUM YAP