XXXXX

Kamuda Koordinasyon Eksikliği

Silivri Sahili’nde özellikle belediye tarafından gerçekleştirilen düzenlemelerin ardından bölgede bulunan işletmeler mekanlarının önüne masa koymaları konusunda teşvik edildi. Belediyenin bu yöndeki desteklerine rağmen geçtiğimiz akşamlar Silivri Emniyeti ekipleri işletmeler hakkında tam da bunu yaptıkları için tutanaklar tutmuş. Silivri’de gerçekleştirmeyi amaçladığı düzenlemeleri Işıklar’ın Emniyet ile de değerlendirmesi gerektiği ortaya çıkıyor. Yayaların araç yoluna çıkma zorunluluğunu öne süren emniyet kaldırım işgalini önlemek konusunda haklı olabilir. Ama işletmelere gece yarısına yakın baskın yerine, konu istişare edilerek, önlem alınabilirdi. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın işletmelere yönelik defalarca kamuoyuna yansıyan “İşletmelerinizin önüne masa sandalye çıkartın” önerilerinin ardından kamunun bir diğer kolu aracılığı ile cezai işlem gerçekleştirilmesi ciddi bir kafa karışıklığı yaratmakta.
Silivri’de kamu görevini üstlenenler arasında bir koordinasyon eksikliği söz konusu anlaşılan. Bunun ceremesini esnaf ve halka çektirmeyin!

ÖNÜMÜZDEKİ SEÇİMLERDE
DE BEKLİYORUZ
Her seçimde yaşanır benzeri, münferit olaylar. Ya desteklediğimiz adayı beğenmez birileri, ya da yaptığımız haberi veya sandıkta kaybedişlerinin sorumluluğunu basında görürler. Ben bu tarz sahneleri kanıksadığım için üzerinde durmadım. Hürhaber’in ofisini basıp da “Nasıl Özcan Işıklar CHP’nin Silivri Belediye Başkan Adayı diye yalan haber yaparsınız” diyerek küfür, tehdit ve hatta saldırıda bulunan zatı muhtereme mahkeme merak ettiği tüm soruların cevabını vermiş. Arkadaş beni ararken kabak Kaan Göktaş’ın başına patladı. Kaan da sever uğraşmayı, iyi ki de uğraşmış, hakkını aramış, yapılanların hesabını sormuş. Önümüzdeki seçimlerde adaylığını açıklayacağımız ismi beğenmeyip davetsiz ve art niyetli ziyaretlerde bulunmayı düşünebilecekler varsa aranızda alabilecekleri cezalara bir göz atsınlar derim.

Haberin devamı 07.07.2011 tarihli Hürhaber Gazetesi’nde…


YORUM YAP