XXXXX

Kamu İhale Kurumu İptal Dedi

KAMU İHALE KURUMU İPTAL DEDİ
Silivri Belediyesi’nin gerçekleştirdiği Çöp ve Temizlik İhalesi Kamu İhale Kurumu’nun 10 günlük incelemesi sonucunda iptal edildi. Merakla gelişmelerin beklendiği süreçte bu kararın hangi gerekçelere dayandırıldığı ve ne anlama geldiği önemli. Önümüzdeki günlerde konunun ayrıntılarını öğreneceğiz. Diğer yandan süreç Sayıştay ve İçişleri Bakanlığı müfettişleri tarafından inceleme devam ediyor.

CHP İLÇE BAŞKANLIK ATAMASI BEKLEMEDE
Silivri’de en çok merak edilen konu CHP’nin yeni ilçe başkanı kim olacak… Bir hafta kadar daha bekleyeceğiz anlaşılan. MYK bu hafta boşalan il başkanlarının yerlerine atamalar gerçekleştirdi. İlçe Başkanları konusu bir hafta sonraya kaldı anlayacağınız.
Örgütün seçtiği Hüseyin Şahin mi, Genel Merkez ve belediye yönetimin istediği Şerif Sezen mi?
CHP Silivri’de heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Her iki adayın da ilçe başkanlığını ne kadar çok istediğini hatırlatmama gerek yok sanıyorum.

2-B YASASI 1 AY İÇİNDE MECLİSE GELEBİLİR
Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, 2-B arazilerinin satışı ile ilgili yasa tasarısının bir ay içinde Meclis'e gelebileceğini söyledi.
Bir gazetecinin, orman vasfını yitirmiş 2-B arazileri ile ilgili yasa tasarısı ile ilgili olarak, “Önümüzdeki Bakanlar Kurulunda gündeme gelebilir mi” sorusuna Eroğlu, “Belki olabilir, bizim açımızdan hazırlığımız tamam. Artık hükümetimizin, Başbakanımızın talimatına bağlı” dedi.
Veysel Eroğlu, bir başka gazetecinin, “Meclise ne zaman gelebilir” sorusuna ise “Herhalde bir ay içinde gelir” yanıtını verdi.

 
 
Devamı 19 Ocak 2011 tarihli Hürhaber Gazetesi'nde

YORUM YAP