XXXXX

JAPONLAR SİLİVRİ BELEDİYESİ’Nİ ÖRNEK GÖSTERECEK


Japonyalı telekomünikasyon devi ICOM’un Uluslararası Pazarlama Başkan Yardımcısı Hiroaki Kobashi Silivri Belediyesi’ni ziyaret ederek, Bilgi İşlem Müdürlüğü’nün telsiz alt yapısını inceledi. Silivri Belediyesi’nin 3 aktarma roleli dijital telsiz alt yapısını ilk kullanan belediye olduğunu dile getiren Kobashi, Silivri Belediyesi’ni uluslararası referans göstereceklerini belirterek, başarılar diledi.
Sağlam bir ilke daha imza atmış belediyemiz… Tebrikler…

ŞAHİN’DEN BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI BAŞVURUSU

CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Şahin belediye başkan aday adaylık başvurusunda bulunmuş. Ve yakın çevresine bu kararını "Bu benim en doğal, demokratik hakkım” gerekçesiyle savunuyormuş. Şahin’in en demokratik hakkını, değerlendirmek de bizim görevimiz… Şahin’in belediye başkan aday adaylığında hiçbir şansı olmadığını, Özcan Işıklar varken asamesinin bile okunmayacağını hepimiz biliyoruz. Kuşkusuz kendisi de bu gerçeği ne kadar şahsı adına acı olsa da kabul edecektir. Bu başvurunun tek anlamı şu "Beni meclis üyesi listesinde kesinlikle değerlendirmek zorundasınız” mesajı… Kime? Özcan Işıklar’a tabi… O da mutlaka bu mesajı almıştır zaten! Lazım geleni yapacağından kimsenin şüphesi olmasın. Kendisi çok sever dayatmaları, hele emrivakilere bayılır! Ha bir de en bilinen huyu şahsına yapılan yanlışları hiç kafasına takmaz, anında unutur! Hele kendisini kullanmaya kalkanları affediciliğinın sınırı yok, zerre kadar önemsemez!
Ben yeterince şey söyledim sanıyorum demokratik hakkımdan cüret alarak… Şimdi durup sessizce izleme moduna geçiyorum; saygılar, selamlar…
Bu arada bazı CHP ilçe yöneticileri hakkında da ticari faaliyetleriyle ilgili hoş olmayan duyumlar alıyorum, araştırmalarımın sonucunu sizlerle paylaşacağım mutlaka…

MARMARA PLAZA HAKKINDA ASANSÖR ŞİKAYETİ
Marmara Plaza’da asansörlerin çalışmaması sebebiyle büyük sıkıntı yaşadıklarını belirten vatandaşlar şikayetlerini dile getirdi. Özellikle binayı kullanan engelli vatandaşların dile getirdiği bu eksikliğin en kısa sürede iş merkezi yetkililerince dikkate alınacağına inanıyorum.

YAZ SPOR OKULLARI AÇILIŞI BUGÜN
Silivri Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği Yaz Spor Okulları açılışı bugün Silivri Sahilinde, Piramit Cafe Önünde saat 17.00’de gerçekleştirilecek.

YAĞLI GÜREŞLER CUMARTESİ GÜNÜ
Silivri Belediyesi’nin Kavaklı Belediyesi’nden devir aldığı yağlı güreşler geleneği sürüyor. Geleneksel 10. Kavaklı Yenici Mehmet Yağlı Güreşleri 22 Haziran 2013 Cumartesi günü saat 11.00’de Kavaklı Mahallesi’nde gerçekleştirilecek. Ata sporumuzun meraklılarına duyurulur…

FACEBOOK UYARISI
‘Silivri Hürhaber’ isimli facebook adresinin gazetemiz ve şahsımla hiçbir ilgisi yoktur. Kullanmakta olduğum adres ‘ilhan uygun’ ve ‘Hür Haber’ şeklindedir. Silivri Hürhaber facebook adresinden gönderilen mesaj ve yapılan paylaşımların bizimle bir ilgisi yoktur.

YORUM YAP