Sevginar Sali

Işıklar, tarih yazdı...


Silivri halkı net bir şekilde Işıklar’ı söndürüp, ampul ile aydınlanmayı tercih etmediğini bir kez daha ortaya koydu…
Tahir Sert ve AK Parti teşkilatı zorlu bir mücadele verdi ancak kazanmaları için yeterli gelmedi. (Beklentimin üstünde bir oy oranı aldıklarını da belirtmem gerek. Gerçi Başbakan ve İBB başkanının sınırsız hizmet ve yatırım vaatleri karşısında az aldıklarını söylemek de mümkün!?) Seçimi kazanmak için her şeyi denediler, zafere giden her yolu mubah saydılar. Bir noktadan sonra AK Parti-CHP mücadelesinden sonra iyi olan ve yarışan kazanmalı noktasına geldiğimi itiraf etmeliyim.
Ve Işıklar, söyleye söyleye Silivri’de bir tarih yazdı gerçekten!
Silivri’de doğru ve iyi olanın kazandığını gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Bu seçimde kime oy kullandığınızın bir önemi yok, beş yıldır ilkeli, doğru ve düzgün durmak için, Silivri’yi korumak ve kollamak adına insanüstü bir mücadele veren isim bir dönem daha görevde kalma hakkını kazandı, Türkiye’nin sigortası olan CHP seçmenlerin takdiri ile ilçemizde birinci parti oldu.
Kimse kusura bakmasın; hak eden, düzgün mücadele eden kazandı… Karalamalara, iftiralara, ihanetlere, nankörlüklere, siyaset tüccarlarına Silivri halkı geçit vermedi...
Kaybedenin olmadığı ancak hayatta bize çok faydalı olacak tecrübeler kazandık, dersler aldık!
Silivri çıktığı aydınlık yolda devam etme kararlılığıyla kendisine yakışanı ortaya koydu... Hayırlı olsun Silivri!


YORUM YAP