XXXXX

Işıklar Neden Brüksel De?

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar,  Avrupa yerel yönetim politikalarının belirleneceği Brüksel’de gerçekleştirilecek “ Open Days ” toplantılarına katılmak üzere Brüksel’e gitti.
Avrupa yerel yönetim politikalarının belirlendiği, 33 ülkeden yüzlerce yerel idarecinin ve AB karar mercileri, ulusal, yerel ve bölge politikacıları, politika uzmanları, iş dünyası temsilcileri ve sivil toplum kuruluşlarını bir araya getiren etkinliğe yaklaşık 6 bin yönetici katılıyor.
13 Ekim’e kadar devam edecek organizasyon boyunca 111 çalıştay ve birçok paralel etkinlik düzenleniyor. Ana gündem maddelerini ise; gençlerin istihdamının sağlanması, geleceğin kentlerinin oluşturulması, Avrupa Yatırım Bankası’na bağlı kamu özel sektör işbirliği deneyimleri oluşturuyor.
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, hafta başından bu yana Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği’nin toplantısına katılmak üzere Brüksel’de.
Işıklar, programa Belediye Bilgi İşlem Müdürü ve Çevre Koruma Müdürüyle katıldı. Bunların yanı sıra İstanbul’dan CHP’li Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal da Brüksel’deki programa iştirak edenler arasında.
Işıklar, cuma günü Silivri’de olacak.

MHP, AK PARTİ’NİN
YERİNE TAŞINDI
MHP, Çorlu Durağı karşısındaki yerinden AK Parti’nin Makbule Yönel İş Merkezi’ndeki eski yerine taşındı. Yeni yeri MHP’ye hayırlı olsun. Taşınma işi yağmurlu havalar nedeniyle tam olarak tamamlanmamış olsa da ilk fırsatta AK Parti’nin tabelasını indirmelerinde fayda var.

KAYNARCA’NIN
DOĞUM GÜNÜ
Bugün AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Tülay Kaynarca’nın doğum günü. Kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.

SGK’DA GÖREV DEĞİŞİMİ
Silivri Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğü’nü yürüten Hüseyin Yılmaz’ın tayini çıktı. Yerine Hasan Aslan vekâlet ediyor. Yılmaz’a yeni görev yerinde başarılar diliyorum.

Haberin devamı 13.10.2011 tarihli Hürhaber Gazetesi’nde…



YORUM YAP