XXXXX

Emniyet Teşkilatı 166 Yaşında

Emniyet, 10 Nisan’da 166. Kuruluş yıldönümünü kutladı. Silivri ölçeğinde konuyla ilgili söyleneceklerin başında Emniyet Müdürlüğümüze acilen yeni bir hizmet binası kazandırılması ihtiyacı geliyor. Bu konuda nazımızın geçtiği seçtiklerimiz olduğu için yine süreci hızlandırma noktasında Emniyet’ten sonra en büyük beklentiyi onların üzerine yüklüyoruz. Kendi kaynakları yanı sıra Silivri’den sunulmasına ihtiyaç duyulan desteği yerel yöneticilerimizin üstlenmesi uygun olur.
Emniyet demişken, teşkilata Silivri’den sunulan destek hep önemli ölçüde aynı kişilerden beklenmekte. Yıllardır bu böyle devam ediyor. Silivri’de imkan sahibi insanların Emniyet’e yönelik desteği artmalı, kaynakları çeşitlendirilmeli.
Genç, pırıl pırıl bir Emniyet Müdürümüz var Ender Sevim. Suç ve suçlu ile mücadelede, özellikle halkla ilişkiler konusunda attığı adımlarla adından söz ettiriyor.
Ender Sevim nezdinde, tüm Silivri Emniyet Teşkilatı çalışanlarını, kuruluş yıldönümleri dolayısıyla kutluyor, başarılarının artarak devam etmesinin yanı sıra daha iyi imkan ile koşullarda hizmet vermelerini diliyorum.
Devamı 11 Nisan 2011 tarihli Hürhaber Gazetesi'nde

YORUM YAP