Sevginar Sali

Delege seçim rüzgârı...

CHP'de delege seçimlerinin rüzgârı alınan sonuçlara göre Mümün Koçoğlu'ndan yana esiyor… Ortaköy'de merkezden ayrı olarak çıkarttığı listesinin açık ara fark atması bu görüşü destekleyen en önemli gösterge olarak değerlendiriliyor. Büyük bir sürpriz olmazsa beklenen netice de buydu aslında. Seçimlerin aritmetiğini iyi çözen, siyasetin dilini iyi konuşanlar, sandığa hak ettiği değeri verenlerin buradan çıkan sonuçlar ile yüzünün gülmesi son derece doğal.
Neyse CHP'de delege seçimleri, hafta boyunca devam ediyor… Merkezin delege rengi ile birlikte kesinleşen ilçe başkan adayları ve üç aşağı beş yukarı kongrenin neticesini öğrenmiş olacağız.

YILDIRIM, MEDYA MENSUPLARIYLA BULUŞUYOR
CHP'deki ilçe başkanlığı yarışına bir süre önce adaylık açıklaması ile dahil olan Abdullah Yıldırım, bugün medya mensuplarıyla buluşuyor. Saat 10.00'da Safir Kafe Öğretmenevinde düzenlenecek basın toplantısında Yıldırım, adaylık gerekçelerini bir kez daha anlatacak ve sürece ilişkin soruları yanıtlayacak.

MESLEKİ EĞİTİMİN GELİŞİMİ İÇİN ÇALIŞIYORLAR
19 Kasım Salı bugün saat 13.00'da Silivri Endüstri Meslek Lisesi Toplantı salonunda; tüm öğretmenlerin, İstanbul Sanayi Odası yetkililerinin, İlçe Milli Eğitim Müdürü ve yöneticilerinin, SİAD Başkanı ve Yönetim kurulu üyelerinin katılacağı bir toplantı düzenleniyor. Toplantı mesleki eğitimin gelişimi, sanayi ve iş alanlarında ihtiyaç duyulan ara, nitelikle eleman ihtiyacına cevap vermek üzere yapılan çalışmalar, iş dünyası ve Milli Eğitim işbirliği kapsamında gerçekleştiriliyor.

BAŞSAĞLIĞI
İstanbul Gazeteciler Derneği önceki başkanlarından, Damga Gazetesi ortaklarından Ali Tarakçı'nın babası Ramazan Tarakçı dün ebediyete uğurlandı. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesi, yakınları ve tüm sevenlerine sabır ile başsağlığı diliyorum.
Mekanı cennet olsun…

ORGAN BAĞIŞI HAYAT KURTARIR
Silivri Kent Konseyi ve İstanbul Rumeli Üniversitesi işbirliğinde “Organ bağışı hayat kurtarır” başlığı altında bugün bir seminer düzenleniyor. 19 Kasım Salı, saat 13.30'da Yaşar Kemal Fuaye Salonu'nda gerçekleştirilecek seminerin moderatörlüğünü Kent Konseyi Başkanı ve İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Oğuz Özyaral yapacak. Seminere konuşmacı olarak ise Öğretim Görevlileri Esin Ardıç ve Duygu Arda Bağce katılacak.

GÜNÜN SÖZÜ
“İnsanın kişisel tarihi başladıklarıyla değil bitirdikleriyle, kazandıklarıyla değil kaybettikleriyle yazılıyor.”
*Unutma Beni Apartmanı, Nermin Yıldırım

YORUM YAP