XXXXX

Chp İlçe Yönetimi Düştü

Uzun süredir CHP Silivri İlçe Örgütü’nde devam eden yeni yönetim belirleme çabaları Hüseyin Şahin, Muharrem Mutlu, Doğan Uluşahin, Ünal Doğrul, Gülşah Kalender, Hayrettin Karakaya ve Ayhan Kurt’un istifasıyla sonuçlandı. Edinilen bilgilere göre önümüzdeki hafta içerisinde yeni yönetim atanacak. Mevcut yönetimin düşürülmesi ve kongreye kadar yeni yönetimin belirlenmesine gerekçe olarak Selami Değirmenci taraftarlarının yönetimi sabote edip çalıştırılmaması olarak ifade ediliyor.

ÜST GEÇİT YAPILSIN BAŞKA CANLAR YANMASIN!
Silivri`de bayramın ikinci günü Maxi Alışveriş Merkezi’nden çıkan ve E-5’in karşısında bulunan durağa geçmek isterken meydana gelen kazada yaşamını yitiren Ayfer Alpaydın ve Bahar Küçük, yaşamlarının baharında hayatını kaybetti. İki genç kız bayramın üçüncü günü Sa-yalar’da toprağa verildi. Ölenlere Allah’tan rahmet, aile ve yakınlarına başsağlığı ile sabır diliyorum.
İhmal ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen kazanın ardından, bölgenin üst geçit ihtiyacı yeniden gündemde. Konuyla ilgili Karayollarıyla irtibata geçilmeli ve üst geçit yatırımının bir an önce yapımı sağlanmalı.
Silivri Belediyesi ve AK Parti İlçe Başkanlığı, konuyla ilgili bir araya gelerek, ortak bir strateji ile konuyu çözüme kavuşturmalı.

10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA PROGRAMI
Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk, ebediyete intikalinin 73’üncü yıldönümünde tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de bu gün düzenlenecek törenlerle anılacak. Atatürk’ü Anma Programı, sabah saat 08.30’da Çelenk Sunma Töreni ile başlayacak. Çelenklerin sunuluşunu takiben İstiklal Marşı’mız söylenerek Şanlı Bayrağımız göndere çekilecek. Saat 09.05’te sirenlerin çalmasıyla saygı duruşunda bulunulacak.
Salon Anma Programı, Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu’nda saat 10.00’da başlayacak. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma Toki Cumhuriyet Anadolu Lisesi Tarih Öğretmeni Murat Konyalıoğulları tarafından yapılacak. Program, 10 Kasım slayt sunumu, Toki Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan koronun Atatürk Oratoryosunun sunulması, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Haftası dolayısıyla düzenlenen Şiir Yarışması’nda İlçe Birincisi olan öğrencinin şiirini okuması ile devam edecek. İlçemiz okulları arasında yapılan Resim, Şiir ve Kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilerin ödüllendirilmesiyle program son bulacak. Öğrencilerin eserlerinden oluşan sergi, Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu’nda açılacak.
“Atatürk Haftası” 10 Kasım 2011 Perşembe günü başlayacak, 17 Kasım 2011 Perşembe akşamı sona erecek.

Haberin devamı 10.11.2011 tarihli Hürhaber Gazetesi’nde…


YORUM YAP