XXXXX

Bu Nasıl İş?

Farklı biri çıktı, numaranın değiştiğini, hattın resmi, Silivri Belediyesi'ne ait olduğunu ifade etti.
Seçimleri kaybettikten 5 yıl sonra; ancak söz konusu siyasetçimiz belediyenin hattını iade etmek zorunda kaldı anlaşılan.
Belde belediyeleri kapandıktan sonra gerçekleştirilen devir teslimi neticesinde temsil etmediği kurumun hattını kullanmak suretiyle imtiyaz ve imkanlarından rahat bir şekilde faydalandığı anlaşılan eski yerel yönetici, yeni meclis üyesi bu konuda yalnız mıydı yoksa örnekleri çoğaltmak mümkün mü? Merak ediyorum.
Ne zengin bir devletimiz var! Bazı kişilerin seçilerek geldikleri görevlerden halkın iradesi sonucu inmelerine karşın devlet hizmetinde kavuştukları imtiyazlardan kolay kolay vazgeçemiyorlar. İnşallah şu anda akıl erdiremediğim başka bir şey vardır bu işin içinde. Yoksa kamunun olanaklarını bu denli fütursuzca kullanıp, hala dürüst siyaset yaptığını iddia eden eski başkan, yeni meclis üyesi politikacımız epey ofsayt durumda.
Ben bir açıklama bekliyorum! Kendisi yapmazsa Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar yapmalı! 2004 yılında seçimi kaybeden eski belde başkanının hattı nasıl oldu da 5 yıl sonra Silivri Belediyesi diye açılıyor!? Arada geçen beş yıllık zaman zarfında bu hattın faturaları ne tuttu ve kim ödedi?

SİLİVRİ ADIM ADIM ÜNİVERSİTE ŞEHRİ OLMA YOLUNDA İLERLİYOR
Türk-Alman Üniversitesi'nin Silivri'ye kazandırılması ile ilgili üst düzeyde girişim ve çalışmaları hakkında kamuoyunu bilgilendiren Başkan Işıklar, bu projeye ön şart olarak sunulan vakıf kuruluşu için de hazırlıklarını sürdürüyor. Işıklar, kurulacak vakfın mütevelli heyeti için Türkiye'den 11, Silivri'den 3 kişinin belirlenmesi üzerinde de duruyor. Belediye Başkanının doğal üye sayıldığı yapıda, Işıklar'ın Silivri'den önermeyi düşündüğü diğer iki ismin hayırsever işadamımız Nurullah Baldöktü ve kendi üniversitesini kurma aşkıyla yanıp tutuşan bölge işadamımız İbrahim Arıkan.
Işıklar, Silivri'nin bir üniversite kenti olması ile ilgili konunun üzerinde özenle ve de yoğun bir biçimde duruyor. Silivri ise bu alanda inanılmaz imkanlara, gelecek eğitim kurumlarına avantajlara sahip. Bu kadar iyi niyet ve doğru adımın arkasında yanlış bir şey gelebileceğini düşünmüyorum. Tabi takip çok önemli. Silivri her zaman kendi şansını kendi yarattı. Bu konuda da hak ettiği yeri, değeri göreceğine inanmak istiyoruz.

MUTLULUKLAR!
Yerel basının deli çocuğu büyüdü, evinin erkeği oluyor. Kaan Göktaş ve Bade Fıçıcı yarın akşam Risus'ta gerçekleştirilecek düğün ile hayatlarını birleştirecek. Genç çiftimize ömür boyu mutluluklar, Bade Hanım'a bunun yanında çokça da sabır diliyorum!

ÖZKÖK'ÜN KIZGINLIĞI HALA GEÇMEMİŞ
Silivri Belediyesi'nin borçların ödenmesi ile ilgili aldığı arsa satış kararını, eleştiren AKP'ye en sert şekilde yanıt veren isimlerden biri de Necati Özkök. AKP'nin arsa satış muhalefeti çerçevesinde bastırdığı ve geçtiğimiz haftanın polemik konusu olan "Sattırmayacağız" ve de "Başkanından Satılık Silivri" ifadelerinin yer aldığı afişi değerlendiren Özkök, "Asıl satışı İBB düzeyinde AKP yapıyor. Topbaş'ın satışlarını gazeteler, her gün yazıyor" dedi.

YORUM YAP