Sevginar Sali

Bu fırsatı kaçırmayalım...

Seymen Atık Bertaraf Tesisleri'nin yan etkilerini törpülemek adına İstanbul Enerji AŞ'den küçük de olsa somut adımlar gelmeye devam ediyor. İstanbul Enerji AŞ ile Silivri Belediyesi arasında geçtiğimiz aylarda imzalanan protokol ile Çeltik ve Büyükçavuşlu mahallelerimize 2 adet spor tesisi kazandırılması kararlaştırıldı. İBB iştiraklerinden İstaç AŞ'nin de bir mahallemize daha spor tesisi kazandıracağı duyurusu yapıldı.
İstanbul Enerji AŞ Genel Müdürü Aslan Değirmenci, CHP İlçe Başkanı Berker Esen ve CHP Meclis Üyesi Melih Yıldız ile dün Seymen Bertaraf Tesisinden etkilenen bölgeler Seymen, Yolçatı, Büyük Kılıçlı ve Çeltik'teydi. Seymen muhtarı Bahattin Gença'nın mahalle cami çatısının onarımı ve pazar yeri talepleri İstanbul Enerji AŞ'nin ‘gerçekleştirilecekler listesi'ne yazıldı.
İstanbul Enerji AŞ'nin yapabilecekleri ötesinde hala sıkıca tutunmamız gereken mevzunun Örnek Köy Projesi olduğunu savunuyorum. Bir mahalleye yapıldığı taktirde tüm bölgeye olumlu neticeleri ile sirayet edeceği aşikar.
Hem İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verdiği seçim sözlerini yerine getirmek için fırsat hem de Silivri adına çok değerli bir yatırım olur.
İBB Meclisinde tüm temsilcilerimizin sıkı sıkıya takip etmesi gereken bir mesele, olumlu sonuçlar alınması ümidiyle… Yanı başımızda 20 Milyon'luk potansiyel, köylülerimiz topraklarını satmak yerine geçleri ile birlikte değerlendirmesi, istihdam, üretim açısından müthiş bir fırsat.
Aldığımız yaralara pansuman gayretini görüyor ve teşekkür ediyorum ayine de tamamen kapanması ve sağlık tehditlerinin tamamen ortadan kalkması için daha fazlasına ihtiyacımız var. Ve şimdi tam zamanı…

ÇEMBER DARALIYOR…
Etrafımızdaki çember giderek daralıyor. Virüs bulaştı haberleri daha yakınlarımızdan gelmeye başladı. Ama bir yanı ile de hayat devam ediyor. Önlemlerin arttırılması zorunluluğunu aklımızdan çıkarmamakta fayda var. Bağışıklık sistemlerimizi güçlü tutmayı ihmal etmeyin. Endişe ve panik yerine artık her yönünü bildiğimiz virüsle mücadele kararlığını elden bırakmamalıyız.

GEÇMİŞ OLSUN
Yavuz Kaynarca'dan sonra eşi AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca da kovit testinin pozitif olduğunu duyurdu ve evinde karantinaya çekildiğini ifade etti.
Geçmiş olsun…

YORUM YAP