XXXXX

Bela Çekmeye Bu Milletin Tahammülü Kalmadı

Cumhuriyetimizin kurucusunun ne kadar ileri görüşlü olduğunu yenilemeye gerek var mı bilmiyorum...
Kurulduğu günden bu yana kendisini yok etmek için uğraşanlara rağmen 88. yılına gelen genç Cumhuriyetimizin ne kadar ilgi ile alakaya ihtiyacı olduğunu bir an bile unutmamalıyız. Bir anlık gaflet, sahip olduğumuz en büyük hazinemize mal olmasın!
Dışarıdan bakılınca güçlü, içine girince narin bir yapı. Hepimizi bir arada tutan en önemli harç. Cumhuriyet, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Türkiye’yi aydınlık yarınlara taşıyacak tek yol. Bunun için yaşasın Cumhuriyet!
Vatanımız için hayatını ortaya koyan başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, tüm şehitlerimiz ve ebediyete intikal eden şehitlerimize Allah’tan Rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum.

SİLİVRİSPOR’UN EŞKİYALIĞA SOYUNAN MÜDÜRÜ İSTİFA ET!
Önce yönetimden çatlak sesler geldi sonra bunun etkisi, olumsuz havası sahalarda hissedildi. Yönetimden iki kişi istifa etti.
Yönetim eksik aksak kaldı, yeni atama yapılmadı. Kulüp yönetimi görevini yerine getirmiyor ayrıca iddialara göre Kulüp Başkanı aylardır yönetim kurulu toplantılarını gerçekleştirmiyor.
Silivrispor cephesinden son haber; Silivri’de Türkiye Futbol Federasyonu ve Başbakanlık Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü’nün yetkili kıldığı tek spor muhabiri, gazetemiz muhabiri Engin Akın,  takımın karşılaşmasını takip etmek için bulunduğu stat içerisinde, kulübün müdürü Hüseyin Yaşar’ın saldırısına maruz kalıyor.
Kulüp Müdürü, görevi gereği maçı takip etmekte olan spor muhabiri sahayı terk etmezse karşılaşmayı başlatmamakla tehdit ediyor! Sözlü olarak sonuç alamayınca bir de fiziksel saldırı moduna geçmiş kulüp müdürü zatı muhterem.  Sanırsınız ki kulüp müdürü değil, saha eşkıyası! Sporda şiddeti ifade yöntemi kılan bu kişiyi Silivrispor görevden hemen almalı. Yoksa uyguladığı şiddeti kulüp yönetiminin anlayışı olarak algılanır  ve gereği yapılır.
Ben Kulüp Müdürünü muhatap kabul etmeyeceğim için Mustafa Saral kardeşime daha önce yapılan ama anlaşılan aklına yatmayan uyarılarımı bir kez daha tekrarlamak istiyorum.  
Mustafa Saral, sporu siyasete basamak olarak kullanmak amacıyla girdiği yoldan çıkmış durumda. Eskiden başarılı bir iş adamı imajı vardı, eline yüzüne bulaştırdığı kulüp yönetimi nedeniyle sahip olduğu mesleki başarı ve maddi gücün yüzü suyu hürmetine de siyaset ile vuslatını tehlikeye sokuyor.
Kulüp yönetemeyen, emrindeki kişileri zaptedemeyen kişiye Silivri’nin yönetimini kim teslim eder? Maazallah siyaseten bir yerlere geldiğinde emrine aldığı, şiddetle kendini anlatan şuursuzlar ile haklılığını anlatmaya kalkışırsa sorunlar büyür de büyür.
Mustafa Saral, kulüp yönetimindeki performansını siyasete referans oluşturma niyetini bir kez daha sorgulasın. Sonra canını sıkan eleştirileri dile getirenlerin üzerine parasını ödediği insanları salmak yerine az yüreklilik gösterip kendisi çıksın! Kaçak güreşerek, kazanacak bir şey yok hep kayıp, tam kayıp var!
Dipten bir kulübü çıkarma başarısıyla övüneceği günler geçti Saral’ın. Başarılı kılıp o noktanın gerisine düşmemeyi sağlayabiliyor musunuz ona bakalım artık! Gazeteci dövdürmekle Saral’ın kazanacağı birşey yok, ama kaybedeceklerini bayram havasında ifade etmekte zorlanıyorum. Daha sonra...

Haberin devamı 28.10.2011 tarihli Hürhaber Gazetesi’nde…

YORUM YAP