XXXXX

Aday adayları çıkıyor meydane...


AK Parti’nin belediye başkan aday adayları; Hüseyin Turan, Ahmet Yağcıoğlu, Tahir Sert, Emrah Maşalacı, Turhan Göksu, Vural Sönmez, Hüsnü Yaşar Yalman dün biraraya geldi. Yavuz Çaylak’ın mazereti dolayısıyla iştirak edemediği toplantıda Yalçın Yönet’in yokluğunu aday adayı olmadığı yönünde mi algılamak gerektiği konusunda ise bir kararsızlık hakim. Metin Karakaş, toplantıya ilçe başkanı olarak katıldı. Partinin 2014 belediye başkan aday adaylarından olduğu ise bilinen bir gerçek. 21 Ekim 2013 tarihi itibariyle teşkilat yönetimlerinde görev alan isimler için istifa süreci başlayacak. O zamana kadar Karakaş’ın, ilçe başkanlık görevinde kalacağı aşikar.
Turhan Göksu’nun aday adaylığı sürpriz oldu açıkçası. Yalçın Yönet alternatifi olduğu duyumunu da dün itibariyle aldım… AK Parti’de işler nasıl yürür gider bilirsiniz kimse açıkta kalmaz. Aday olamayanlar için mutlaka bir teselli düşünülür.

EĞİTİM CAMİASINDAN ACI HABER
Pazartesi günü yeni eğitim öğretim yılı başlangıcının ardından dün İBB Abdülezel Paşa İlkokulu’ndan acı bir haber geldi. Okula yeni atanan İngilizce öğretmeni Pınar Özer, sabah derslerine girdikten sonra öğle molası için geldiği KİPTAŞ 2 konutlarındaki evinde intihar etti. 27 Yaşındaki Özer, olay yerinde hayatını kaybetti. Merhuma Allah’tan rahmet, yakınları ve tüm eğitim camiasına başsağlığı diliyorum.

GAZİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN
19 Eylül Gaziler Günü kutlama programı ilçemizde saat 10.30’da Kaymakamlık önünden Atatürk Anıtı’na yürüyüşle başlayacak. Başkan Işıklar’ın da her sene olduğu gibi resmi programın ardından Gazilerimiz onuruna bir yemek vermesi bekleniyor. Tüm gazilerimizin günü kutlu olsun!

GÜZEL OLACAK İNŞALLAH
Silviya Oteli’nin dış cephesinde yapılan iyileştirmeler güzel olmuş. Binanın şekliydi şemaliydi derken, görsel açıdan aldığı bir düzine eleştirinin ardından ortaya çıkan son hali hoş doğrusu. Yapanların ellerine sağlık.

GÜNÜN FOTOĞRAFI
Yorumsuz Emrah Maşalacı; "Bu görüntü Silivri’ye yakışmıyor” diyerek paylaşmış... Tek ekleyebileceğim şey bu eziyet de Silivrililere reva değil…

GÜNÜN SÖZÜ
Günün güzeldi değil mi? Akşamın da güzel olsun.. Yemeğin ne olursa olsun, masanda illaki kumaş örtü olsun... Saklama tabakları, bardakları misafire. Sizden ala misafir mi var bu dünyada, ailecek kurulun sofraya, öyle acele acele değil, vazife yapar gibi hiç değil, şöyle keyife keyif katar gibi, lezzete lezzet katar gibi, eksik bıraktıklarını tamamlar gibi tadına var akşamının.. Gece evinde, dostların olsun. Sohbetin yemeğin, kahkahan olsun... Arkadaşım, hayat bu daha ne olsun? Ama en önce ve illa ki sağlık olsun!

~Can Yücel~

YORUM YAP