Sevginar Sali

Yetmedi mi?!

MHP, İlçe Milli Eğitim Müdürünün makam aracı saltanat ve israfını gözler önüne serdi. Tebrik ederim. Zaten bunu MHP'den başkası da yapamazdı! CHP konuşmaya kalksa dağ gibi belediyemiz var, AK Parti'nin hükümet ayaklarında ortaya koyduğu hususa ilişkin anlayış da malum!
Bakalım şimdi biri çıkıp bu israfa bir dur diyecek mi?
Kamuoyunun gözleri önüne serilen bu vakadan başkaları ders çıkartacak mı?
Yoksa illa bir diğeri onların konuya ilişkin vurdumduymazlığını böyle satır satır yazmadan, kamuoyunun gözünün içine sokmadan başlarını kuma gömüp olay karşısında mevzunun geçiştirilmesini mi bekleyecekler!
Milli Eğitim Müdürü skandala doymak bilmiyor da Silivri kamuyu sorumsuzluklarına doydu…
9 Bin TL'lik trafik cezasını da geçtim de her gün, yallarca makam şoförün Silivri'den gidip, gelip kendisini başka bir ilçeye taşıması kadar saçma bir şey düşünemiyorum. Masrafları kendi cebinden çıksa hiçbir insan bunu yapmaz, hangi devlet memurunun yaptığını da siz bulun!
MHP'yi son dönem artan siyasi etkinliği dolayısıyla İlçe Başkanı Zafer Yalçın nezdinde tebrik ediyorum, daha da güçlü çıkışlar bekliyoruz bu arada…
“Milli” ve “yerli” kavramlarını dilinden düşürmeyen AK Parti'nin Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu'nun eğitime de hak ettiği hassasiyeti gösterdiği günlere erişmemizi diliyorum!
MHP, Silivri'de bu konuda da kendilerine ihtiyaç duyacakları her türlü katkıyı seve seve sunacaktır…
Eğitim camiasında yaşanan kıyımlara, emek hırsızlıklarına, adaletsizliklere, sergilenen becerisizliklere tekrardan hiç giresim yok!
Ama gelin görün ki her şeyin başı eğitim… Ve en iyisini yapmak hususunda ötelenecek, ertelenecek bir şeyimiz kalmamıştır…
Kimse de kusura bakmasın; siyasi iradeyle bozduklarınızı, aynı şekilde düzeltmek de boynunuzun borcu…
Sözde uğrunda ölmeyi vaat ettiğiniz liderlerinizin, yaptıklarını kısışından köşesinden örnek alın yeter!

BAYRAM PROGRAMI
Kurban Bayramı resmi programı, 22 Ağustos 2018 tarihinde, Çarşamba günü saat 11.00'da Silivri Öğretmenevi bahçesinde gerçekleştirilecek.
İyi bayramlar herkese...

YORUM YAP