XXXXX

Vekillerin Silivri Duyarlılığı Devam Ediyor

Seçimler sonrası milletvekillerini yine ve yeniden görmeye alıştık ki sade vatandaş olarak onlara aktarılan sorunların Ankara nezdindeki takibinin de etkin şekilde yapıldığını görmek nasip oldu. Silivri’den bir temsilcinin TBMM’ye girmesiyle mutlu olurken, CHP’li vekiller özellikle Süleyman Çelebi ve Mevlüt Aslanoğlu’nun ilgi ve alakası hoş bir sürpriz oldu. MHP’li Meral Akşener’i de özledik. Muhtemelen son seçim sonuçları nedeniyle Silivri’ye biraz kırıldı ama siyasette küslük olmaz.
Silivri bu dönem Ankara ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde temsil konusunda çok şanslı. İktidardan da muhalefetten de temsilcileri var. En önemlisi de halk ile ilişkileri samimi bir bağa dayanıyor.

ÇAY BAHÇELERİNE
KAPALI ALAN İHTİYACI
Aylar önce daha belediyenin son düzenlemesi sonrasında yapılan çay bahçelerinin kapalı alana ihtiyacı vatandaş ve işletmeciler tarafından dillendirilmeye başladı. Ve havaların soğuması, yağmurların başlamasıyla ne vatandaşın buraya gelme imkanı kaldı ne de işletmelerin ticari faaliyetlerini sürdürmesi mümkün. Şuaip Çay Bahçesi’nde ufak bir kapalı alan düzenlenmesi için çalışmalar başlamış. Belediye örnek bir proje ile hepsine aynı şekilde ve düzen içinde kapalı alan yolunu açmalı. Çünkü sahilimiz kışın da son ve ilkbaharda da görülmeye değecek kadar güzel.
Bu arada büyük tantanalara neden olan Yardım Sevenler Derneği, kendilerine tahsis edilen çay bahçesi hakkından vazgeçmiş. Yer muhtemelen bir başkasına verilecek.
 
KENT KONSEYİNDEN
DUYARSIZLIK ŞİKAYETİ
Bir okuyucumuz geçtiğimiz günler Kent Konseyi’ne topladığı kapakları teslim etmek için gittiğinde edindiği izlenimi paylaştı. “Herkes bir tarafta, kendi aleminde gelen gidenle ilgilenen yok. Teşekkür eden hiç yok” dedi. Şahsen bir şey beklediğimden değil de ayağınıza kadar gelen insanlarla ilgilenin en azından. Kampanyanıza destek için verdikleri uğraş bir teşekkürü hak ediyordur.

EĞİTİM İŞ 6. KURULUŞ
YILINI KUTLUYOR
Eğitim İş Sendikası 6. Kuruluş yıldönümünü kutluyor. Silivri Şubesi bu nedenle cumartesi akşamı öğretmenevinde bir etkinlik düzenliyor. Nice senelere!

Haberin devamı 19.10.2011 tarihli Hürhaber Gazetesi’nde…


 

YORUM YAP