XXXXX

Silivri Belediyesi’ne katılımcılık ödülü

Silivri Belediyesi Mahalle Konseyleri projemiz, Özel Kalem Dergisi tarafından düzenlenen Yerel Yönetim Ödülleri Yarışmasında birincilik ödülü kazandı. Işıklar ödülünü 9 Mayıs Perşembe akşamı Adile Sultan Sarayı’nda gerçekleşecek törende alacak.
Bilindiği gibi Özel Kalem Dergisi en prestijli yerel yönetim yayını ve her yıl verdiği ödüller yöneticiler tarafından merakla bekleniyor.
Silivri Belediyesi ve Başkanını tebrik ederiz…

IŞIKLAR: HAYIRLI OLSUN
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Belediye Meclis Toplantısı’nda Silivri’ye Islah Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kurulacağını müjdeledi. Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği (SİAD)’ın Islah OSB oluşumu ile ilgili çalışmalarına tam destek veren Başkan Işıklar, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu nezdinde yapılan son toplantının ardından kararın çıktığını açıkladı. Işıklar; "Islah OSB ve ıslah süresinin 5 yıl olarak belirlenerek, oy birliği komisyon kararı alındığını müjdelemekten mutluyum. Karar ve müracaat dosyasının Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na gönderilmesine karar verildi. Vali Bey ile yapılan toplantı sonrasında Islah Organize Sanayi Bölgesi önerimiz oy birliğiyle kabul edildi. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

DENGE SİLİVRİ’DE KAMUOYU ARAŞTIRMASI YAPIYOR
Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte partiler ve adayların kamuoyu araştırmaları da hız kazandı. Denge Araştırma şirketi Silivri’de bir çalışma yapıyor. CHP’nin aday adaylarını, İBB adayını, geçmiş dönem Hüseyin Turan hizmetleri soruluyor… Kimin yaptırdığı şimdilik bende kalsın, sonuçları değerlendiririz belki ileride kısmet olursa.

DİKKATLİ OLUN
"Silivri Belediyesi Kültür Merkezinden geliyoruz” diyerek, ellerinde güller ve engelli çocuklar tarafından yapıldığı iddia edilen nikah şekerlerini gönlünüzden ne geçerse diye satmaya çalışan dolandırıcılar olduğunu tespit aktarıldı. Vatandaşlarımızı dikkatli olmaya davet ediyoruz, Silivri Belediyesi Kültür Merkezinin böyle bir çalışması bulunmamakta bilginize…

BAYRAKLARIMIZA SAHİP ÇIKALIM!
AK Parti İlçe binasının çevresini süsleyen bayraklar, yapılan temizlik çalışmalarının ardından kesilerek, sokakta bırakıldı. Durumdan rahatsız olanlar, bize ilettiler. Bayraklarımıza sahip çıkalım lütfen. Bu görüntü yakışık almadı.

YORUM YAP