XXXXX

MAYIS MECLİSİ İKİNCİ OTURUMU BUGÜN

Silivri Belediye Meclisi Mayıs ayı ikinci oturumu bugün saat 14.30’da Özcan Işıklar Başkanlığı’nda gerçekleştirilecek. MEF Üniversitesi için Arıkan Holding’e yer tahsis konusu gündemin en önemli maddesini oluşturacak. İbrahim Arıkan, Silivri’deki üniversite hedefini 2014-2015 döneminde eğitime başlayacak şekilde hedeflediğini açıkladı. Temeli atıldıktan sonra devamı gelir mutlaka. Hayırlı olsun!

SİNKİL, SORUNLARIN TAKİBİNİ SÜRDÜRÜYOR
Geçtiğimiz hafta yer verdiğimiz Gümüşyaka, sahil sitesi sakinlerinin şikâyetlerine ilişkin konu hakkında mahallenin CHP’li Meclis Üyesi Tülay Sinkil yeni bilgiler aktardı; "Bugün (Çarşamba günü) Gümüşyaka Silkent bölgesi sahilde, İSKİ Arıtma ekibi sızma yapan bacalara, kısmen müdahale yaptı. Tıkanıklık çözüldü. On gün içinde daha kalıcı bir bakım ve onarım yapılacak. Ayrıca İSKİ Kurum Bölüm Müdürlerinden Başta Ercan Bey, Arıtma Şefi Eşref Bey ve yardımcısı konuyla yakından ilgileniyorlar. Bana düzenli olarak geri dönüş ve bilgilendirme yaptılar. Vatandaşlar da yapılanları ve yapılacakları yakından takip ediyorlar. Size de bilgi vermek istedim.”

ALİPAŞA’DA ALT YAPI BİLMECESİ
Alipaşa mahallesi alt yapısı ile ilgili İSKİ’nin yeniden ihale hazırlığı içinde olduğunu duyan bölge sakinleri bu işe şaşırmış. "Bizim zaten alt yapımız yapıldı, şimdi tekrar İSKİ ne yapacak?” diye merak ediyor… Süreci takip edenlerin dikkatine…

ŞİMDİDEN MUTLULUKLAR
Silivri Belediyesi Planlamadan Sorumlu Başkan Koordinatörü Mehmet Has ve Latife Has’ın kızları Duygu, 25 Mayıs’ta Silivri Belediyesi Nikâh ve Sergi Salonu’nda kıyılacak nikahla hayatlarını Ülgen Şimşek’le birleştirmeye hazırlanıyor. Kısa bir süre önce Duygu ve Ülgen çiftinin nişan yüzüklerini de Başkan Işıklar takmıştı. Çiftimizi ve ailelerini şimdiden kutluyor, ömür boyu mutluluklar diliyorum.

YILDIZLAR, BABA OLDU
Sevinç ve Av. Naif Yıldızlar çiftinin erkek çocukları dün Kolan Hastanesi’nde dünyaya geldi. Kutluyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum.

SİHİRLİ FORMÜL
Seçim kazanmak isteyenler ve bunun için sihirli bir formülün oluşturulduğundan henüz haberi olmayanlara bir güzellik:
Başarı = medya + lider + projeler + kadro + ideoloji.
Benim formülüm değil Türkiye ve dünyadaki seçim kampanyalarını inceledikten sonra belirlenmiş bir şey.

ÇARŞAMBA GÜNÜ DEVAM EDECEĞİZ
Sanayi Sitesi Esnafıyla röportajlarımıza her hafta Çarşamba günleri devam edeceğiz. Mahalle röportajları Pazartesi günleri, sanayi esnafıyla yaptığımız değerlendirmeleri de Çarşamba günleri gazetemizden takip edebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ediyorum. Okurken büyük keyif aldığınızı söylüyorsunuz, inanın yaparken bizler de bir o kadar mutlu olduk.
İyi hafta sonları...

YORUM YAP